Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Eladnám a gépem, csak nem...

Eladnám a gépem, csak nem tudom pontosan, hogy mi baja lehet. Tudnátok segíteni hozzaerto barataim?

Figyelt kérdés

Na szoval, jatekoknal le szokott dobalni "AZ AMD KEPERNYOLLESZTO LEALLT, majd sikeresen ujraindult" hibaval, eleinte sokan mondtak, hogy a HKC tapomat csereljem le, meg ez energiaelosztasi hiba, vettem egy chieftech 550W tapot az ezelotti HKC 430 helyere, de a hiba tovabbra is fent all :(

Szervizbe mondtak, hogy a VGA-nak semmi baja, szerintuk az alaplap.

Egy hozzaerto megbizhato ismerosom aki ugyancssak rendesen otthon van az inforamtikai vilagban azt mondja, hogy tuti VGA . Aztan igy meg ugyebar nem adok tul rajta, csak en meg szeretnek mar valtani, aztan jol jonne a love :S csak azt kene tudni, hogy mot kell kicserelni, hogy ne alljon fent tovabb a problematyika, mert ha leallok itt cserelgetni mindent akkor meg ugyse lesz penzem mint most :D

A gepem configja : QuadCore AMD A6-3670, 2700 MHz (27 x 100) 4 mag Memória:8Gb DDR3 1333Mhz Videókártya:2Gb DDR3 Radeon HD7750 HDD: 500Gb Táp:Chieftec 550W

A SEGITSEGET ELORE IS KOSZONOM, tudom hogy nem itt van a helye, de mar annyi oldalt es megannyi dolgot olvastam, hogy mar csak dz a remenyem maradt, hogy valaki itt tud segiteni !! :/

2015. jan. 6. 11:11
1 2 3 4 5
 1/43 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Vga pontos típuskódja?

Milyen windows pontosan teljesen frisitve van? Gépház jól szelözik? Milyen vga driver? Probáltad legújab béta t és egy régebit is

2015. jan. 6. 11:29
 2/43 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Alaplap pontos típusa? Bios legfriseb rajta?

Táp GPS vagy CTG vagy mi? Pontos típuskód kéne, ha véletlen hkc alaplapot karositota...

2015. jan. 6. 11:31
 3/43 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Én kiveném vga t

És gépet eladnám külön meg a vga t

Ha APU val nem jelentkezik ez a hiba, mert akor külön mindketo jo...

Nem egyszerüb lene igy?

2015. jan. 6. 11:35
 4/43 A kérdező kommentje:

Alaplap : GIGABYTE GA-A55M-S2HP

Bios ultoljara szervizben volt frissitve, de azutan is fent allt a problema.

Hat nem tudom, cakompakk akarom egybe, meg ha netalan nem a kartya lenne a ludas... Csak mar tenyleg gondolok mindenre! :/

2015. jan. 6. 11:43
 5/43 A kérdező kommentje:
Kontar: most win 7 64 bit van fent, a gephaz meg jol szellozok, az oldala is lent van, de tisztitom renszeresen !
2015. jan. 6. 11:46
 6/43 A kérdező kommentje:
GIGABYTE RADEON HD 7750 2GB
2015. jan. 6. 11:47
 7/43 anonim ***** válasza:
próbáld meg diszkrét vga nélkül is ahogyan írták terheljed a gépet ha úgy jó akkor a vga-d a hibás. ha nem akkor szevasz alaplap.
2015. jan. 6. 11:48
 8/43 A kérdező kommentje:
TÁP chieftech ctg 550W
2015. jan. 6. 11:48
 9/43 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem vagyok egy koponya ezen a teren :D vegyem ki es az alaplapival teszteljem?
2015. jan. 6. 11:49
 10/43 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Ha az oldala is lent van akor nem jól szelözik :)

Kikapod 7750 t és leteszteled A6-3670 el magában, ha jó eladod külön gépet és kulon vga t , ha igy nen akarod akor szenvedj vele...

2015. jan. 6. 11:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!