Tesznek lassítót az olcsó számítógépekbe? Mégis mitől lassul be egy olcsóbb számítógép 1-2 éven belül? Ez csak kamu, hogy vegyenek az emberek drágát?
Olvasgatom itt a válaszokat, hogy milyen gépet vegyek 80-100 ezerért, és írják, hogy én drágábbat vennék, ha nem akarod hogy 1-2 év múlva negyed óra alatt álljon ffel a windows egy bekapcsolás után...
Mégis ez mi?
Mitől lassulna be egy gép csak azért mert eltelt 1-2 év???
Tesznek bele valami lassítót?
Szerintem ez hülyeség!
lassító????
nem semmi, jót röhögtem :)
attól lassul be a gép 1-2 év alatt, hogy használva van.
Szoftveres oldalról lassul be, rengeteg dolgot telepítesz, törölsz az 1-2 év alatt, és rengeteg szemét kerül rá és marad rajta. Ezért lassul.
Tégy egy próbát:
telepíts egy windows-t egy gépre és a programokat amik kellenek majd mérd le a boot időt
tedd el a gépet egy két évre valahova és ne nyúlj addig hozzá.
Majd 1-2 év múlva vedd elő , indítsd el és láss csodát, ha nem merült le az alaplapi elem, ugyanolyan gyors maradt....
Nem lassítót tesznek bele, hanem a windows teleszemeteli saját magát. Pontosabban a felhasználó szemeteli tele nem szándékosan, de ebbe ne menjünk bele. A drágább gép is lassabb lesz 1-2 év után, de ha alapjaiból újrateszed a rendszert ugyanolyan gyors lesz.
A "milyen gépet vegyek X-Y összegből" kérdésre, pedig inkább a szakmai fórumot ajánlom:
Itt jobban értenek hozzá, és inkább szakmai alapon vannak elfogulva gyártó/márka mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!