Egy elég erős számítógépet szeretnék vásárolni amin elég jó játékok is elmennének. Mondanátok nekem példákat?
Először is az ár keretei 100-140ezer forint.Minimum I5-ös processzor.Olcsón meg szeretném úszni mert a processzoron kívűl (ha nagyon ratyi a többi dolog) instant lecserélem.
Tehát ha az árak között tudtok olyan számítógépet mondani amin elmenne Az Assassin's Creed Unity, WathDogs ilyesmik azt nagyon megköszönném.
140 ezerből nem kapsz arányos gépet játékra i5-el.
Mire kell az i5?
i5-össel egy olyan gép, amin futnának a fent említett játékok, körülbelül 180-200 körül jönne ki inkább, mint 140 körül...
Mi másra használnád a gépet?
Egyébként az AC Unity és a Watch Dogs elég sz*rul optimalizált játékok. Sokan mondják, beleértve engem is, hogy az ajánlott gépigényt teljesítő gépük, aminek hibátlanul kéne futtatnia maxon, még alacsonyabb beállítások mellett is szaggat. (Én ezt leginkább a Watch Dogs-nál tapasztaltam, az AC Unity szimplán tele van bugokkal nálam.)
Az AC Unity gépigényhez sok szerencsét... :)
Egy középkategóriás vga 50-60000ft.
Egy erős, i5-ös intel proci 40 körül van.
8 GB ram 25000ft
Egy megbízható táp 15000ft
140-nél vagyunk már. És kéne egy ház, egy alaplap, egy dvd író/olvasó...
Aki próbálta már az Unity-t, az bizonyára meg tudja mondani, hogy milyen tapasztalatai vannak a gépigény valódiságával kapcsolatban, de maga az Ubisoft is elismerte a bukást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!