Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kék halál processzor terhelés...

Kék halál processzor terhelés alatt. Miért? Eddig, másik házban, másik táppal működött. Tökéletesen.

Figyelt kérdés

Terhelésnél 72 fokos a cpu (i3-530) Ez sok? Ami még új, hogy két vinyó van benne és mindkettőn van egy 64bites win7. Talán ez a hiba? Vagy valami driver okozza? Pedig mindegyik friss. Vga-t is kiszedtem, mert már arra is gyanakodtam, de hiába.

Tanácstalan vagyok, kérlek segítsetek :(

2015. jan. 2. 11:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

overheating detected :S

77foknál bedobta a kéket

2015. jan. 2. 11:38
 12/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
már irtam egy JÓ! táp kel elsönek igen ez 10-15ezer minimum ha újonan veszed, csak utána tudsz továb lépni, régi nincs meg ha azal legalab jol ment?
2015. jan. 2. 11:42
 13/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Ha jól értem régi táp most egy másik gépbe van ami már nem a tiéd?, mért nehéz elhined hogy ha földet/talajt enél beteg lenel, geped is ilyen...
2015. jan. 2. 11:45
 14/19 A kérdező kommentje:
lehet az lesz, hogy kicserélem
2015. jan. 2. 11:46
 15/19 A kérdező kommentje:
nem a régi a táp most az "új" gépemben van. b85m, i5 4460, r9 280. tökéletesen duruzsol.
2015. jan. 2. 11:47
 16/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#15 a kis hamis a jót berakta az új gépbe:P

Ok, vanak használt minöségi tápok is nem csak magán személytöl(hardverapro) bontokban

2015. jan. 2. 11:59
 17/19 A kérdező kommentje:
Rednben, köszönöm a sok tanácsot, remélem a végén csak összejön.
2015. jan. 2. 12:01
 18/19 csacsi2 ***** válasza:

táp ide vagy oda csak akkor melegedhet tőle ha túl magas feszültséget ad. (most kizárom az elkoszolódást, gondolom ki van takarítva)Ezt is meg lehet nézni a statisztika oldalon. 1.4-1.5v max aminél nem jó ha több, viszont ettől melegszik és túlmelegszik azért a kékhalál.

Szóval ellenőrizd a feszültséget és ha az rendben akkor más a gond!

[link]

Processzor kűtőt kell ellenőrizni hátha elmozdult és nem illeszkedik a processzora és nem ártana lepasztázni sem. Nekem legutóbb u.e. történt eltört a keret és nem szorította a hűtőt a proc-hoz. +10-15°c -t eredményezett.

2015. jan. 2. 15:44
 19/19 A kérdező kommentje:
Processzor paszta megoldotta a problémát! Mielőtt átraktam úgy kitakarítottam a gépet, hogy még a pasztát is kiszedtem. Azt hittem összeragadt por :D
2015. jan. 6. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!