Kék halál processzor terhelés alatt. Miért? Eddig, másik házban, másik táppal működött. Tökéletesen.
Terhelésnél 72 fokos a cpu (i3-530) Ez sok? Ami még új, hogy két vinyó van benne és mindkettőn van egy 64bites win7. Talán ez a hiba? Vagy valami driver okozza? Pedig mindegyik friss. Vga-t is kiszedtem, mert már arra is gyanakodtam, de hiába.
Tanácstalan vagyok, kérlek segítsetek :(
overheating detected :S
77foknál bedobta a kéket
#15 a kis hamis a jót berakta az új gépbe:P
Ok, vanak használt minöségi tápok is nem csak magán személytöl(hardverapro) bontokban
táp ide vagy oda csak akkor melegedhet tőle ha túl magas feszültséget ad. (most kizárom az elkoszolódást, gondolom ki van takarítva)Ezt is meg lehet nézni a statisztika oldalon. 1.4-1.5v max aminél nem jó ha több, viszont ettől melegszik és túlmelegszik azért a kékhalál.
Szóval ellenőrizd a feszültséget és ha az rendben akkor más a gond!
Processzor kűtőt kell ellenőrizni hátha elmozdult és nem illeszkedik a processzora és nem ártana lepasztázni sem. Nekem legutóbb u.e. történt eltört a keret és nem szorította a hűtőt a proc-hoz. +10-15°c -t eredményezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!