Miért indulhat újra a gépem terhelés alatt?
Figyelt kérdés
Nemrégiben vettem 1 új alaplapot (b85m-e45) és procit (intel i5 4460). Miután összerakadtam, terhelés alatt a gép újraindul. Eddig még sosem volt ilyen problémám. Én a tápra gyanakszok, hogy nem bírja el a videókártyát (hd7770) és a procit egyszerre. Hiába 500 wattos, talán 5 év alatt már nem annyira hatékony. Ti mire gyanakodnátok, valamint mit tennétek a helyemben?2014. dec. 8. 21:43
1/7 Tengor válasza:
Milyen táp pontosan? A hőmérsékletek hogy állnak?
2/7 anonim válasza:
pasztázd újra a procit a miatt szoktak ilyesféle leállások történni !
3/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Pontos tàp típus kel
Egy 5ezres ""hibátlan"" "600W" is okozhat ilyet
Iletve höfok se àrt terhelve nézd meg ha le is ál mi volt elöte
4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom a nevét, nincs ráírva sajnos.
Sem a proci sem a videókártya hőmérséklete nem ment 52 fok fölé (eddigi AMD 62 fokon ment játék közben).
2014. dec. 9. 15:54
5/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Ki kéne veni tápot és ha sehol semi rajta kint is hagyni és job ha magadtól is távoltartod nem csak géptöl :)
7/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Mi nem elég érthetö aban hogy a táp a hiba okozója 100% ig ha nincs rá irva semi
Ha értesz hozá ne kérdez! Linknek semi koze hoza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!