Kék halál processzor terhelés alatt. Miért? Eddig, másik házban, másik táppal működött. Tökéletesen.
Terhelésnél 72 fokos a cpu (i3-530) Ez sok? Ami még új, hogy két vinyó van benne és mindkettőn van egy 64bites win7. Talán ez a hiba? Vagy valami driver okozza? Pedig mindegyik friss. Vga-t is kiszedtem, mert már arra is gyanakodtam, de hiába.
Tanácstalan vagyok, kérlek segítsetek :(
500w-os helyett egy 550w-os táp (aqprox)
ház meg szinte ugyanaz. (plusz egy alaplapra kötött ház venti) úgyhogy elvileg hűtéssel nincs gond.
"Terhelésnél 72 fokos a cpu (i3-530) Ez sok?"
Az sok. Terhelést mivel nézted? Csak mert a 100% processzorhasználat nem feltétlen jelenti a processzor meghajtottságát. Futtass aida64 stabilitástsztet , nézd az értékeket meddig megy fel.
60°c -fölé nem kellenen nagyon menjen, inkább 50 közel.
.
230volt. felújítottam a gépem, és a "maradék" (alaplap, proc, ram, rom, vgakártya) ment át egy másik gépbe.
A hőmérsékletet pedig kék halál után biosban láttam.
Régen mértél fokot?
72 fok a max amit bir vagyis "hözár" itt már viszafoghatja cpu t
Normális táp kéne elsönek utána lehet hütesel foglalkozni mar ha akor meg kel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!