Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezzel foglalkozna a PCX?

Ezzel foglalkozna a PCX?

Figyelt kérdés

Annooooooo, júniusban rendeltem komplett gépet.

Már akkor apróhibás volt a DVD-író.

1 gomb van rajta (értelemszerűen), a gomb egyik fele totál be van nyomódva, tehát nem tudod benyomni, a másikat is csak igen nehezen, mert félig-meddig az is be van nyomódva.

Eddig nem zavart, de mostanság kezdtem DVD-ket írogatni ("vegyél pendrájvot/hdmit ezerszer olcsóbb te gyökér!").

1 vagy 2 év gari van rá, de nem tudom, hogy ilyen piti dolog miatt kicserélnék-e a cuccot!?

(((Anno még nyáron 1 hó után tönkre ment az alaplap, és több mint 1 hónapot kellett várnom, hogy megcsinálják, szóval igen szívesen cseszegetem őket akár azzal is, hogy lekopott a festék a házról..)))

#LG #PCX #DVD író #bugos a cumó #köcsög pcx
2014. dec. 31. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Használhatatlan a termék? Igen. Irány a PCX.
2014. dec. 31. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Elég nehezen bizonyítható, hogy te úgy kaptad kézhez, hogy be volt nyomódva a gomb. Fél év után meg a fene sem fogja elhinni, hogy nem te rontottad el. Amúgy van egy pici lyuk a meghajtón, amibe ha bedugsz egy gombostűt vagy gemkapcsot akkor kiadja a tálcát. Sőt, szoftveresen is lehet vezérelni a nyitást/zárást.
2014. dec. 31. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem kicserélik. olyan filléres semmi egy dvd író, hogy nem fognak nyavajogni.
2014. dec. 31. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Én meg nem hinném, hogy bárki is kicserélné, a profit az profit, a -7000 forint az mínusz 7000.

Az lesz az első kérdésük, hogy miért csak most hoztad vissza, vagy szóltál, senki nem fogja elhinni, hogy nem most nyomódott be, én sem hinném el. A fizikai behatásokat azonnal jelezni kell amint észreveszed a hibát.

2014. dec. 31. 16:04
 5/5 Gábor_79 ***** válasza:

Nyugodtan felveheted a kapcsolatot a boltal ha van kedved vele vergődni. Az, hogy mikor romlott el, szinte lényegtelen. Arra is vonatkozik a szokásos garanciaidő. Mert használható gyári állapotban van? - Ezek szerint nem, viszont Te rendeltetésszerűen használtad.

Viszont egérrel is ki tudod nyitni windowsban (meghajtóra jobb gomb > lemez kiadása) vagy az íróprogram is általában beállítható, hogy "lemez kiadása az írás befejeztekor". Becsukni meg kézzel is lehet, ha kicsit megnyomod, a többit befejezi a meghajtó.

2014. dec. 31. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!