Feltettem az új ssd-re a windows-t de 1-2 óra vagy akár azonnal lefagy a rendszer, valami tipp?
Hali,
Tegnap vettem egy Samsung 840 EVO SSD-t,felraktam rá a rendszert(minden vinyot kihúztam csak az maradt). Feltelepítettem a programokat,videókártya drivert a többit a win 7-re bíztam mert mindent felismer. Minden jó lenne ha nem fagyna le random pár óránként. Ha streamet elindítom azonnal lefagy,így tesz ha a youtube videófeltöltést használom.
Az alaplapot ahci módra állítottam telepítésnél,mindent a leírások alapján csináltam, a samsung alap programjával kikapcsoltam amit kellett hogy jól menjen az ssd.
HDD sentinel nem talál hibát,a stressz teszt közbe nem fagy le a gép.
Hibás az SSD cache vagy egy része? esetleg tegyek fel win 8.1-et?
config: Asus P5k, Intel Core 2 Quad Q9650, 2x2 Gb 1066 Ram, WD SATAIII 500GB, Samsung SP1203N 120GB, Samsung SSD 840 EVO, Ati Radeon HD 7750, Chieftec 500w, windows 7 ultimate 64bit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!