Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes ssdt venni?

Érdemes ssdt venni?

Figyelt kérdés
Érdemes ssdt venni amire csak az operációs rendszert rakom?Azt tudom hogy az op rendszer gyorsabban ál fel de azon kivül milyne hasznos tulajdonságai vannak?

2014. dec. 28. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel az oprendszer gyorsabb, így egy csomó más is. Érdemes arra tenni a nagyobb igényű játékokat is.
2014. dec. 28. 15:02
 2/5 halalfalo ***** válasza:
Ami az SSD-n van, minden program gyorsabban tölt. (játékok is, de több FPS nem lesz)
2014. dec. 28. 15:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm a gyors válaszokat.
2014. dec. 28. 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nem bántam meg. Érezhető a gyorsulás...

(manapság többnyire a hdd a szűk keresztmetszet ami a mindennapi használatot lassítja)

Ha sokat böngészel, sok programot nyitsz meg és zársz be akkor kifejezetten hasznos. Egyéb esetben (pl egy fogász esetében csak a fogorvosi program fut) akkor teljesen felesleges. Egyszer megnyitja és fut a műszak végéig.

2014. dec. 28. 15:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Senki soha nem emeli ki, de nekem az is fontos, hogy nincs semmilyen hang. Teljesen csendben működik az SSD. Akinek volt valamilyen WD Black merevlemeze és fontos számára a hang, az igazán értékelni tudja a csendet.
2014. dec. 28. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!