Aki félévente 200e-t rákölt a gépére az miért csinálja? Unatkozik vagy mi?
Figyelt kérdés
miért nem vár egy évet amikor azok a dolgok fele annyiba se fognak kerülni...2010. febr. 3. 19:49
1/4 anonim válasza:
mindenkinek megvan a saját flúgja. Neki ez a fontos.
2/4 anonim válasza:
imádom az ilyen buta idióta kérdéseket:) mindenkinek más-más okoz örömöt. osztálytársamnak az, hogy a BMW-jébe tankolhat hetente több mint 15.000 ft-ért. nekem az, hogy igen félévente költök a gépemre, hogy jobb legyen tisztább szebb, mert NEKEM ez okoz örömöt, és nem unatkozom. nem 200ezret költök rá, mert annyim nincs, de újítom az biztos, és megis dolgozok érte. neked talán félévente az önkielégítés örömöt okozhat, biztos unatkozhatsz.
3/4 anonim válasza:
előző: 0 % ban hasznos válaszokat ad :D na ezt hogy csináltad?
4/4 anonim válasza:
Azért csinálja, mert megteheti, ha lenne pénzem, akkor én is ráköltenék, még többet is. Nem félévente, hanem ahogy megjelenik egy jobb hardware, mint ami nekem van rögtön megvenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!