XDominikx kérdése:
Ebe a házba ezek a cucok bele férnek?
Figyelt kérdés
Processzor:amd fx 8320
Videokártya:shapphire r9 280x vaporx trix oc
Hűtö:cooler master hyperx 212 evo
2014. dec. 23. 23:29
1/10 A kérdező kommentje:
Sorry a ház cooler master knight 350
2014. dec. 23. 23:30
2/10 Gábor_79 válasza:
Épp 2 és fél órája kérdezted. De tessék, igen [link]
3/10 A kérdező kommentje:
videokártyához elég szerinted a Fsp raider 550w
2014. dec. 24. 00:05
4/10 anonim válasza:
A weboldal szerint van 315 mm szabad hely a hátoldal belső fele és a merevlemez tárolók fala között. Ha oda befér a videókártya, akkor igen.
5/10 Gábor_79 válasza:
Megnéztem a kártyát is és elfér. Az 550W-os tápegység is elég, mert épp néztem a nap folyamán, hogy egy ilyen kártya legfeljebb 306 Wattot fogyaszt játékkal.
7/10 A kérdező kommentje:
meg könnyebbültem mert nekem azt írták hogy minimum a 600w kell a
2014. dec. 24. 10:11
8/10 Gábor_79 válasza:
Gondolkoztam a teljes fogyasztáson. Amit mutattam, ott egy 130W TDP i7-tel volt a teszt. A te CPU-d húzás nélkül 125W TDP. Szóval, ha többet húzol a processzorodon, akkor jobban emelkedik a fogyasztása és a tápegység terheltsége a határához közelebb lesz.
9/10 A kérdező kommentje:
Ha felhuznám a procik akkor még birja a 550w mondjuk 3.5ghz 4.0ghz ra
2014. dec. 24. 14:21
10/10 Gábor_79 válasza:
Ez kérdés volt? Bírni bírja, csak azt nem tudom, az milyen hatással van a tápegység teljes élettartamára. Ez a legmagasabb 302 Wattos fogyasztásos terhelés 3dMark alatt született, ami szintetikus. Játék közben nem így viselkedik, szóval az átlag érték kisebb alapbeállításokon (húzás nélkül). Sajnos a tuning néha drasztikusan meg tudja növelni a fogyasztást, aminek a végeredményét nem tudom megítélni, nem volt ilyen cuccom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!