Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alsó tápas házba a tápegységet...

Alsó tápas házba a tápegységet ventillátorral felfelé vagy lefelés érdemesebb tenni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 15. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyílván való, hogy felfelé, hogy tudjon "lélegezni", bár valaki azt mondja, hogy úgy sok port kap, viszont megis járja, ha fordítva csinálja és alul nincs rés a tápegység ventillátorának (van ilyen ház).

De egyébként logika, ha felsőtáposba lefelé néz, akkor alsóba felfelé, na meg azért lett az alsótápos ház a divat, mert ugye a hő az felfele terjed a gép gerincéhez és ha az gallyra megy, akkor néha minden megy utána.

2014. dec. 15. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Nade a lényeget remélem sikerült leszűrni, tehát nem azért alsótápos a ház, hogy lefele legyen a táp ventije, hacsak nem úgy alakították ki, viszont akkor a ház kicsit jobban meg van emelve, amit ez esetben kétlek (ritka).
2014. dec. 15. 15:36
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Pedig alsótápnak az lene a lényege hogy táp légszálítás kikerüljön a gépház légszálításból vagyis elkülönülve legyen töle
2014. dec. 15. 16:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Thermaltake Versa H22 a ház.
2014. dec. 15. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos nem kerül ki a ház légszállításából, legalább is nem teljesen, max a jó drága házaknál, amik úgy vannak kialakítva. Egyébként mondták már nekem páran, hogy pár hónap után megnézhetem a tápjukat, hogy mennyi por ülepedett le benne, tehát ... inkább no comment

Az imént említett ház pedig úgymond olyan "középkategóriás", ha szabad házra ilyet mondani, meg attól is függ, hogy milyen házakhoz viszonyítjuk. Egyébként úgy kell tenni, ahogy mondtam :)

2014. dec. 15. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!