Egy informatikus barátommal összerakattam egy gépet játékra, és nem tudom, hogy miért így rakta össze (lent). Szerintetek?
Operációs rendszer: Windows 7 Professional
Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3,2GHz
RAM: 4,00GB
Videókártya: Nvidia GeForce GT 740
Eléggé ért hozzá (van egy üzlete is), úgyhogy nem szívesen vonom kétségbe, amit csinált.
Ramból futnak többek között a játékok is. Mivel sokszorosa az adatátvitele még egy SSD-nél is, így jobban megéri onnan betölteni az adatot, mint viynóról. Ha elfogy a ram, akkor előveszi a Windows a virtuális memóriát, más néven a hdd-t, ekkor nagyon belassul a gép.
Köszönöm, hogy érthetően leírtad, és még linkeltél is.
Ha bárkinek még bármi hozzászólása lenne az eddigi témákhoz, az ne habozzon, szívesen várom a válaszokat!
Értem, de ez miért van?
És az a gond a Windows újratelepítésével, hogy ezt nem teheti meg mindenki, mert fontos adatok vannak a gépén.
Pár napja kezdődött, hogy nagyon belassult az új gépem.
Ez alatt azt értem, hogy ha belelépek az internetbe egy oldalon belül akár 6-8 hirdetést is feldob. Emellett, mint már írtam nagyon lassú.
Én vírusra gyanakodtam, de ESET Online Scanner-rel indítottam egy átvizsgálást és 40 fertőzött fájlt talált, de mindet megtisztította. Sajnos ezután sem állt vissza a régi gyorsasága, és a reklámokat is ugyanúgy dobálja.
Következő lépésem az volt, hogy felhívtam az informatikus barátomat és megkérdeztem tőle, hogy mi lehet ez, mit tehetnék? Ő erre biztos választ nem tudott adni így látatlanból, de ajánlotta, hogy töltsem le a Malwarebytes Anti-Malware programot. Letöltöttem, azzal is indítottam egy átvizsgálást, ez is talált fertőzött fájlokat, meg is tisztította, de ugyanúgy semmi sem oldódott meg, még mindig vannak reklámok szép számmal, és még mindig rohadt lassú.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni (akárhogyan), mert nem tudom, hogy mit tehetnék!?
Köszi a válaszodat.
Igen tényleg ez a megfelelő szó, hogy haldokló rendszer, pedig csupán 1 éves a gép. Szerinted miért van ez a probléma, hogy ilyen gyorsan sz*rráválik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!