Egy informatikus barátommal összerakattam egy gépet játékra, és nem tudom, hogy miért így rakta össze (lent). Szerintetek?
Operációs rendszer: Windows 7 Professional
Processzor: Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3,2GHz
RAM: 4,00GB
Videókártya: Nvidia GeForce GT 740
Eléggé ért hozzá (van egy üzlete is), úgyhogy nem szívesen vonom kétségbe, amit csinált.
vga minimum egy r9 270(x) legyen, de jobb lenne r9 280 vagy jobb
Alaplap? Táp?
"Eléggé ért hozzá"
Az összerakott konfig alapján szerintem inkább az látszik, hogy rohadtul nem ért hozzá.
A GT740-vel valóban megy a legtöbb játék.........
720p-ben.
A másik probléma a kártyával a rossz ár-teljesítmény arány.
4gb ram csak azért elfogadható, mivel olcsó a gép.
Én azt mosdanám, hogy processzorból egy i3 is elég lenne, viszont a vga legyen egy egy R7 270, az képes megbirkózni a megterhelőbb játékokkal is, tipikusan high beállítások mellett.
"Csak azt nem értem miért ajálják ezeket a kőkorszaki AMD kártyákat! Zabál,és gyenge!"
Ahha, látom te is tudod mi a helyzet.
Az R9 270 manapság tényleg a legalja a VGA-knak, de közel sem gyenge, pláne nem kőkorszaki.
Egy HD4850, na az kőkorszaki.
Kedves kérdező, ebbe a konfigba jó a proci, kezdetnek elég ennyi RAM, de a VGA, hááát....egy kupac trágya többet ér nála.
Ebbe a konfigba minimum GTX760 vagy R9 270/270X, de egy R9 280 lenne az igazi alapja a dolognak.
Ha üzlete van, akkor már rég nem ért hozzá. Ő ad-vesz gépeket, beszerez stb. sok ilyennel találkoztam, egyszerűen már nem foglalkoznak tesztekkel és ritkán játszanak. Ő már munkaként fogja fel a dolgot...
Amúgy a kérdésre válaszolva. A CPU jó, a 4 GB memória kevés 2x4GB 1600mhz valamilyen Corsair, Kinston stb. KIT kéne.
A VGA: Alsó kategória, nem lehet vele játszani, ehhez a processzorhoz GTX970-es videókártya dukál, ha komolyan akarsz játszani, de az alja is ahogy írták egy r9 270x, de inkább r9 280!
Ezenkívül nem tudjuk a tápegység típusát, az alaplapét sem, ezek nélkül semmit nem tudunk segíteni, meg hogy mennyi a kereted a gépre.
Ezt ebben az összeállításban SEMMIKÉPP nem érdemes megvenni, mert játszani azt nem fogsz tudni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!