Egy AMD athlon II X2 250 30 ghz -es proci jóval erősebb, mint egy intel core 2 duo e 6400?
Figyelt kérdés
Kb hány %_kal erősebb?2010. febr. 2. 19:21
1/6 anonim válasza:
Szerintem naggyából egyforma talán az amd erősebb kicsivel.
2/6 anonim válasza:
Kb egyforma. Alkalmazásfüggő hogy melyik a jobb. Egyik játékban/programban az egyik, másikban a másik.
3/6 A kérdező kommentje:
Játékban.Ja és az AMD 15 dollárral olcsóbb,vagyis az Intel 105 dollár ,de már 110 dollárért AMD phenom x2 550-et lehetett volna venni.
2010. febr. 2. 20:05
4/6 anonim válasza:
Hát ez most nemtom mihez viszonyitod mert egy intelcore 2 duo hány Ghz meg menyi az L2 Cache szerintem jobb az intel persze az AMD se rossz de inkább az intel mondjuk hogyha intel core 2 duo e 6400 3.0Ghz re gondolsz akk erősebb az intel
5/6 A kérdező kommentje:
Nincs igazatok.Utánanéztem és az AMD messze jobb,mint ez a 6400-as intel.Ez a 6400-as intel teljesítménye megfelel egy AMD athlon x2 +5200-al,ami messze gyengébb,mint az athlon x2 250-es.Szal az AMD a jobb.
2010. febr. 11. 14:28
6/6 anonim válasza:
Most még én mint nagy Intel fan is azt mondom h AMD-t vedd olcsóbb procik közt jobbak most,meg az lga775 is megy kifelé már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!