Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amd phenom II x2 N640 VS....

Amd phenom II x2 N640 VS. Intel core i3-380m. Melyik az erősebb? Mennyivel?

Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 11:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Az i3-380m, szintetikus tesztekben kb. a negyedével.
2011. szept. 15. 13:25
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
amd semmit nem ér olcsó de azon kívül kaki ismerösömnek 4magos amd je van egy erösebb 6970 ati video karival és akad neki egy csomo játék cryisis 2 be durván van 5-10 fpse low grafikán ennyit ér a szutyok amd!
2011. szept. 15. 15:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Darksirius, te nagyon könnyen ítélsz...
2011. szept. 15. 15:32
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
tesztböl nézz teszt után poén nem csak 1 tesztet néztem intel vs amd ről hanem vagy 10et és én megvagyok elgéedve intelelel amd intel kopintás de félre sikerült az intel kopintás az amdnek most jött pl a buldozer az áhny magos 12? minek annyi mag? de könyörgöm mond el nekem a 4magos gépem nem használ ki 4magot sehol szinte
2011. szept. 15. 16:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Más vélemény esetleg?
2011. okt. 9. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Én ezt szoktam nézegetni amikor CPUt vásárolok:

[link]

2011. okt. 9. 14:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Hibásat bárki vehet bármilyent.

Hozá nemértésböl adódóan bármit szétlehet löni.

Phenom processzor sorozat az olyan mint intelnél az i sorozat ez talán mond valamit

hasonló kategóriát hiába hasonlítgatsz sokkal erösebb nem lesz az intel néha alul is marad.

Amd t sose azért vetük mert inteltöl,eröseb (kategórián belül) hanem mert olcsóbb de ez nem jelenti,azt hogy rosszab is lene

gyártáshibást bárki kifoghat (inteltöl is) és ném megfelelö használatból hazavághatja a cpu t.

(még az amd inkább jó játékra adig az intel inkáb nagyteljesitményü munkákra jó.)

2011. okt. 9. 15:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Intel Core i3-380M processzor mérföldekkel jobb.
2011. okt. 9. 15:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Te ezetedben vagy magatok 4 magosítotátok az amd cpu t 3 vagy 2 magosból és sajnos nem véletlen volt letiltva vagy gyártási figyelmetlenség

de ezek is csak akor ha nem más a hiba oka

mivel Crysis2 egy kkisteljesitményü 2 magos amd cpu n és egy gyenge ati vga n is szépen szerepelt tudtomal a fullot feszegetve

vagyis a 4 magos phenom nak és ati6970 nek nevetve kelet voln vinie mindent fullon

valószínüleg azokal az alkatrészekel tesztelték is már crysis 2 t és aligha tapasztalták azt mint ti.

2011. okt. 9. 15:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp csakis INTEL!!!
2011. okt. 9. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!