Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy AMD Phenom II X4 erősebb...

Egy AMD Phenom II X4 erősebb egy Intel core 2 quad 6600nál? Hány százalékát hozza az erősebb processzor a gyengébbnek?

Figyelt kérdés
előre köszi . :)
2011. szept. 1. 14:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem egyáltalán nem nevezhető erősnek, sokkal instabilabb az intelnél. Mondjuk én nem játékra használom, hanem videók rendereléséhez és Adobe After Effectshez.
2011. szept. 1. 14:14
 2/15 anonim ***** válasza:
szia végzeted, neked milyen procid van, most akarok venni én is és én sony vegas renderelési sebbeség növelése miatt.
2011. szept. 1. 14:17
 3/15 anonim ***** válasza:

Legalább 30%-kal erősebb. Nem tudom mit ért az első instabilitás alatt, de hülyeség. Ha instabil lenne, nem is ment volna gyártásba.

Összehasonlítás:

[link]

2011. szept. 1. 14:21
 4/15 anonim ***** válasza:

Mennyiből akarsz gépet venni kedves kérdező?

Amúgy erősebb.

[link]

2011. szept. 1. 14:24
 5/15 anonim ***** válasza:
na xD ugyanazt linkeljük:D
2011. szept. 1. 14:25
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Itt az a hír járja, hogy az AMD egy instabil mocsok. Ne kérdezze senki, miért, én sem tudom. Engem azonban lebeszéltek a megvásárlásáról, és inkább egy i5 -ös Intelt vettem. Igaz jóval drágább, de ez legalább egy fejlettebb processzor az AMD -hez képest.
2011. szept. 1. 15:01
 7/15 anonim ***** válasza:

"Itt az a hír járja"

Jézusom... Valami 10 éves pistike ideír valamit, és már kész is a tény.

2011. szept. 1. 15:04
 8/15 anonim ***** válasza:

Az AMD sosem volt instabil mocsok, ezt az Intel fanok próbálják terjeszteni mindenütt.

Egyébként melyik Phenom II? Mert pl. a 840-es az nem erősebb több nagyságrenddel, mint ez az Intel, de a 955-es sokkal.

Egyébként ha Intel, akkor LGA775-öst már rég nem szabad venni, csakis Sandy Bridge.

2011. szept. 1. 16:53
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem, nem tíz éves Pistike mondta, hanem egy 40 -es éveit lassan betöltő informatikus. Nap mint nap szerel gépeket, és rak össze újakat. Gondoltam csak tudja, mint mondd, de ha szerintetek nem, akkor nem kezdek vitát belőle, én csak követtem azt, amit ő ajánlott.
2011. szept. 1. 17:16
 10/15 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdésre még nem válaszoltam. Ha a mai igényeket nézzük, a Core Quad széria elég elavultnak tekinthető. Erős, bár ha fejleszteni akarsz később, nem éri meg. Az AMD ez esetben talán jobb választás lenne.
2011. szept. 1. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!