Megér +10 ezret a sata3-as alaplap?
Atol füg mire szeretnéd használni?
Ha játékra, sima hásználatra böven elég lesz a sata2-es nekem is ilyen van és böven megvagyok vele elégedve:)
köszönöm a hasznos és haszontalan válaszokat is !
természetesen ssd-t (is) tervezek, ddr3-al, az van olcsóbban is, de ha már újítok akkor szeretnék úgyhogy ne kelljen mostanában erre gondolni. azthiszem spórolás lesz a vége, mert sata3-al drágább lenne a leves.
na kezdődik .
mivel 2 hete nézegetek alaplapokat, próbálj meg hinni nekem, hogy nem alaptalanul tettem fel a kérdést.
nézz szét a gb- lapok között.
am3 as procim van phenom II x4-es, és lehet marad is.
amit eddig kinéztem number1 az a GB GA970A DS3P, ami am3+ os, támogatja procit, és kb 20 ezer ft.
van 10-essel olcsóbb, de az sata2-es, ráadásul azt hiszem nem támogat túl nagyteljesítményű ramokat, annak ellenére, hogy 4gb-os ddr3 1600asokat tervezek!
ez nem így van, mert inteles lapon is 20 körül vannak sata 3-asok. körbenéztem 1 hét alatt elég rendesen, szóval sok újat nem tudtok mondani, a kérdésem az volt, hogy megérné e 10-et rákölteni még
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!