NarutoHUN kérdése:
Miért nem hoz be a gép semmit?
Figyelt kérdés
A gepbe tettem egy net kartyat, amikor elinditom nem hoz be semmit. A procin a cooler el indul, az égo az alaplapon nem ég. A vidikarit ki probaltam mas gepen ott ment, semmi budosseget nem lehet erezni, es nem hallom azt a pityogo hangot amit szokott adni bekapcsolaskor,a net kartyat ki vettem s akkor is csinalja, portalan a gep, miert csinalja , es hogy olthato meg?#alaplap #netkartya
2014. dec. 19. 16:47
2/5 Gábor_79 válasza:
Szóval a videókártyával is gond van? A gép egyáltalán nem indul? Integrált videókártyád van?
3/5 A kérdező kommentje:
nem a vidi kartya jo mas gepben tokeletesen ment, dedikalt asus ah3650 series agp 512mbos
2014. dec. 19. 21:04
4/5 Gábor_79 válasza:
Szóval a hálózati kártya behelyezéséig jó volt a gép? Aztán mikor kivetted, szintén nem indult el..?
5/5 Gábor_79 válasza:
"Amig bele tettem addig jo volt. ahogy elitditottam nem hozott be semmit, s ahogy kivettem se ment"
Maga az alaplap milyen régi? Lehet, hogy nem bírta már a nyomkurászást.
Mert a visszajelző zöld led és az indításkori egy csippanás az visszajelzés, hogy nincs hiba. Hát itt most az ellenkezője igaz, mintha rossz lenne az alaplap. Erre nincs hasznos ötletem. Esetleg az, hogy kiszerelve mindent, az asztalon próbáld meg(kartonlapon), minimális hardverrel. Lehet a házzal érintkezve a lap csak zárlatos lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!