Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Üdv! Most újítottam fel a...

Pinyő20 kérdése:

Üdv! Most újítottam fel a gépemet és amik újak benne: Asus MAXIMUS VII Ranger alaplap, Kingston HyperX Beast 8GB meg egy Intel Core i5 4460as proci. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Origo szakszervízben rakattam össze a gépem, mint mindig és hát mondták, hogy minden fasza stb és mikor hazaértem, pittyent az alaplap valszeg(nem tom), és egyből bead egy olyat, hogy az indítási művelet hibás volt és szokásosan kidobja olyankor, hogy Windows indítás javítással(ajánlott, meg a Win normál módú indítást...eddig nem is lenne problem.

Később eljut a Win7es töltőképernyőhöz(mikor jönnek az ablakok) és kékhalál...

Na most kitalálható, hogy alap rendszerjavítással nem hozott helyre semmit magától a rendszer, szal ez kilőve.

Továbbá az USB kábeleket(egér, külső HDD meg webcam, ennyit dugtam be a hátuljába, meg a monitorom szokásosan és még ebbe se lehetne hiba és mégse megy :(

2014. dec. 19. 19:17
 1/6 soccerway ***** válasza:
Lehet újratelepíteni a windowst.
2014. dec. 19. 19:23
 2/6 anonim válasza:
Biztosan minden kompatibilis? Lehet, hogy rosszúl helyeztek be valamit, ha szakszervizben rakattad össze érdemesebb volna vissza vinned
2014. dec. 19. 20:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2014. dec. 19. 21:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Am igen minden kompatibilis, mert ezekre ügyelek kiváltképp mikor kiválasztom, csak annyi, hogy az összeszerelés terén nem konyítok semmit sem és ezért nem tok vele mit kezdeni, de tán csak nem ők kókányolták el, ha már lassan 10 éve gondatlanul csinálnak mindent.
2014. dec. 19. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Újra kell telepíteni a Windows-t.

Sokszor alaplap, proci cserénél elengedhetetlen.

2014. dec. 25. 01:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, újratelepítés volt a gond. :)
2015. jan. 12. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!