Kiéghet a gépem ha sokat megy? Mit kéne jobban hűtenem?
Figyelt kérdés
Hello,,,,én is félek hogy felgyullad a gép és a család megöl ezért max 3-3,5-4 napig ment folyamatosan a gép.Nem tudom kell e félnem mert a fene tudja hogy mennyire régi már a venti,de amúgy kb semmi baj nem lehet vele,,mindjárt leveszem a házat mikor megy a gép vagy utána és megnézem mi forró,sztem jó a gép,,,,de az az igazság nem is attól félek hogy álmomban felrobban vagy kigyullad mert ha megégetem magam is eloltom vagy valami de ha nem vagyok otthon mindíg görcsöl a gyomrom hogy mi lesz ha felég minden.2010. febr. 2. 17:02
1/5 anonim válasza:
Benzint tartasz a dobozban? Ha nem, akkor nem fog kigyulladni.
2/5 anonim válasza:
Szerintem mielőtt kigyulladna ki kapcsol túl melegedés miatt.De úgy emlékszem ez a progi hőfokot is mutat egyéb információk mellet.
3/5 anonim válasza:
Nem fog kigyullandi semmi, arra tervezték, hogy használd. Tehát mi a feladatod? Használd! Nekem laptop is meg otthoni gép is szokott heteket menni, néha egy restart de semmi más.
4/5 anonim válasza:
Ha jó a hűtés nem lehet semmi baj, ha meg nem lenne jó a hűtés max. túlmelegszik a gép és lekapcsol.
De semmiképp sem kapcsol ki.
Ismerősömnek 3 éve megy folyamatosan a gépe (szervernek használja), és nincs benne semmilyen extra-hűtés vagy valami spéci dolog.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,jobban érzem magam:D
2010. febr. 5. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!