Világosítsatok fel kérlek! Sokat tudok a hardverekről. Az egyik gyerek már rengeteget hazudott a gépéről/apja gépéről. Most azzal állt elő hogy A GTX 760 kártyájuk 3 FullHD monitoron Ultrán elviszi 50 fps-el fixen a Far Cry 3-at. Lehetséges?
Figyelt kérdés
1 DB kártya.Egyszerűen nem bírom ezt elhinni,mellesleg mindig kibújik az állítása bizonyítása alól.2014. dec. 17. 19:48
11/14 A kérdező kommentje:
tudom csak már idegesít hogy egy jóval erősebb gépem van(nem dicsekvés)és mégis azt állítja hogy neki akkor is jobb.igaz mindenki másnál nem teljesít olyan jól de nála igen xdd csak tisztázni szeretném ezt a dolgot amit nem hiszem hogy tisztázni fogok.xdd dehát csak rá kell nézni a gyerekre xd
2014. dec. 17. 21:06
12/14 A kérdező kommentje:
na mind1 hagyom is a francba.köszönöm a hasznos válaszokat! :) megy a zöld pipa
2014. dec. 17. 21:07
13/14 A kérdező kommentje:
vagy like vagy nemtom xdd
2014. dec. 17. 21:07
14/14 anonim válasza:
"tudom csak már idegesít hogy egy jóval erősebb gépem van(nem dicsekvés)és mégis azt állítja hogy neki akkor is jobb"
-pont ez a célja vele, hogy téged idegesítsen... :)
-rajtad múlik, hogy egyszerűen lesza.od, vagy idegesíted magad ezen. Szerintem felesleges ..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!