Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez jó gép játékra és netezésre...

Ez jó gép játékra és netezésre elviszi az új játékokat? PL. COD Advenced warfare Watch Dogs stb.

Figyelt kérdés

Intel Core i3 4330 3.5GHz

ASUS H81MA Alaplap

4GB DDR3 RAM

1TP 7200 rpm

24x Samsung DVD meghajtó

Radeon HD-R7 250 2GB

Cooler Master Elite 241 Gépház

500W Táp

2014. dec. 16. 12:15
 1/10 anonim ***** válasza:

Azokhoz kissé gyenge. Tápról semmit nem tudni...

Ha most akarod venni (készen) akkor felejtsd el. (Eleve ilyen bolti "hájtek gémer" kulcsszavakkal ellátott borzalmakat nem szabad megvenni. Alkatrészenként jobbat össze lehet rakni.)

2014. dec. 16. 12:34
 2/10 anonim ***** válasza:

ne pm-be írj!!!

netezéshez jó. filmnézéshez is. játékra erősebb kártya kellett volna. persze függ a felbontástól is meg az anyagi kerettől és a tápról még mindig nem írtál semmit sem

2014. dec. 16. 12:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Tápot mingy megnézem de szerinted jó gép? Még a Far Cry3 mat is Ultra grafikán 60 FPS el viszi.
2014. dec. 16. 12:51
 4/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Valakinek az A10 is elég 4K Ultra AC Unity re is valakinek meg sims 4 se megy jól gtx970 en

e-Phallos ?

2014. dec. 16. 12:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Nekem a gép tökéletes az AC4 et 30FPS el viszi Ultra grafikán és akiz ismerek számítástechnikus az is azt mondta hogy jó gép :)
2014. dec. 16. 13:06
 6/10 anonim ***** válasza:

#4 Az!

Kérdező: Igen, 800x600-as felbontáson gondolom... Ha te fullhd-ben játszol (márpedig a monitorok 90%-a már az, ha nem számolom a laptopokat) akkor teljesen kizárt, hogy elérd ezt. kb 720p-ben is egy 25-30ra tippelek max... (az, hogy néha felugrik 60-ra az nem lényeges. az átlag számít illetve hogy 25 alá esik-e)

de egyébként nem teljesen mindegy? ez ilyen 8 éves gyerekek közötti versengés, hogy kinek van erősebb gépe?

2014. dec. 16. 13:10
 7/10 A kérdező kommentje:
Mindegy annyit szeretnék tudni hogy szerintetek jó a gép?
2014. dec. 16. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:

De mihez képest? Nőj már fel! Kellene viszonyítási alap..

Nincs olyan hogy jó gép, meg rossz gép. Ha 720p-be játszol (mert akkora a monitorod) akkor megfelelő. Ha nagyobb felbontásban akarsz, akkor ahhoz gyenge!!!

Ellenben 1080p-s filmeket szépen viszi mondjuk egy hd tévén.

Jövőben érdemes videokártyát fejleszteni. Illetve még mindig nem tudni semmit arról a nyamvadt tápról.

Én szerintem kiszállok ebből a vitából. Gyerekkoromban sem foglalkoztam azzal, hogy összemérjem amim van mások vagyonával. Nem most fogom elkezdeni...

2014. dec. 16. 13:29
 9/10 anonim ***** válasza:

előre össze állított gép eleve nem jó ! miért ?

1.tápegység többnyire minőségtelen a konfighoz nem megfelelendő.

2.annyi hasznot tesznek rá az előre össze rakott konfigra hogy játékok terén ha külön alkatrészekből hozzá értő válogatná legalább 50 % teljesítményt rá lehetne verni !

3.ne félj ki írni azt hogy légyszíves rakjatok össze nekem egy gépet ennyiért max a legjobb tudásotok szerint . garantálom jobban jársz!

2014. dec. 16. 14:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem jó.

A RAM is határ eset, a VGA meg egyenesen kevés.

Táp tuti hogy valami szemét.

2014. dec. 16. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!