Egy laptopot vagy notebook ot akarok venni föleg játékra és netezésre. Battlefield, Need for speed meg ilyen játékokat. Jók ezek?
Eddig ez a 2 amit kinéztem:
Toshiba Satellite C855D-v15
Asus X550CC-XO072D
Ennél többet nem akarok rá költeni megéri ezek közül valamelyik vagy ha akartok irhatok másik fajtát is megnézem.A választ előre is köszönöm!
Játékra nem hiszem, hogy jó. [link]
Én Unreal tournament 3-mal és AssaultCube-val szoktam játszani i7-es procival, 8 giga rammal, 1gb nvidiával és 80 fok körül van a hőmérséklet. Az Alan Wake szépen megy, viszont már az intrónál 100 fokra melegszik minden, úgyhogy nem is erőltetem azt.
Egyszóval nem játékra való, de a puding próbája az evés.
És ez jobb lenne?
Asus x550cc i3 al vagy i5 kell?
Ez egy fokkalmdrágább ez milyen?Lenovo IdeaPad G500S
Lenovo IdeaPad G500S
Ez egy fokkal drágább de ha ez se te milyet ajánlanál max 150k, ig?
Én mikor vettem a notimat, akkor abban az árban amennyit rászántam (plusz-mínusz 10-20 ezer), úgy próbáltam megtalálni a lehető legjobbat, hogy a procit és a grafikus kártyát itt megnéztem, hogy melyik a legjobb:
Lehetőleg egyik se legyen a 400. a listán. Törekedj arra, hogy mindkettő lehetőleg az első 200-ban legyen, utána már csak meg kell keresni a neten a legolcsóbb üzletet. Pár helyen jó akciók is szoktak lenni, ahol akár 20 ezret is spórolhatsz vagy jobb gépet kapsz ugyanannyiért. Időigényes, de megéri erre időt szánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!