Most vettem a gépembe cuccokat. (proci, alaplap, memória) Mennyire lenne jó ez a gép? Persze, nem egy atomerőművet akarok összerakni. (már megrendeltem csak még nem jött meg. Többi lent!
Processzor: Intel Core i3-2120 3.30ghz
alaplapot nem tudom, azt nem én rendeltem. DDR3
vga: ATI Radeon 4800 Series (512mb..majd akarok venni karácsony környékén egy 1GB os kártyát)
táp: 450W
Op.rendszer: Windows 8.1
Memória: 4GB 1600mhz DDR3 RAM
20.000ft alatt milyen videókártyát ajánlotok ehez a confighoz?
játékra fog kelleni a gép szóval a táppal ne foglalkozz.
cod2, cod4. esetleg CS:GO. a lényeg hogy a cod4 fusson 250fps-el. CS:GO meg hogy 100fpsel elmenjen.
"játékra fog kelleni a gép szóval a táppal ne foglalkozz."
Jó, csak a rossz minőségű táp tönkreteheti a fél gépet, szóval azért foglalkozok vele.
"játékra fog kelleni a gép szóval a táppal ne foglalkozz."
Pont ahhoz fontos leginkább... Ne csodálkozz, ha 2000Ft-ért vetted és majd akadni fog rajta olyan is, aminek 6x megvan a minimum gépigénye. Vagy ha két hét múlva a táp elhalálozik és magával visz néhány egyéb alkatrészt, akkor mi szóltunk előre. De nekünk mindegy, te géped, te pénzed, te játékélményed.
Ha az i3-2120-at most veszed újonnan, akkor téged nagyon átvertek. Ez egy jó 3 éves processzor. Ha kapható is újonnan, modernebb processzor ugyanolyan áron sokkal többet tud.
"20.000ft alatt milyen videókártyát ajánlotok ehez a confighoz?"
Újonnan semmilyet. Használtan Radeon 6850.
a tápot újonnan vettem 3-4 hónapja 10.000ft körül.
az Intel Core i3-2120 processzort használtan veszem egy ismerősömtől. nem veszek rossz árut.
"használt, elavult cuccot rendeltél?"
"A kérdező kommentje:
Nem."
A kérdező kommentje:
"az Intel Core i3-2120 processzort használtan veszem "
....na most akkor mi van?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!