Süti81 kérdése:
Gigabyte H55M-S2 alaplaphoz milyen memóriát javasoltok?
Figyelt kérdés
Gigabyte H55M-S2 alaplapom van, memóriabővítést szeretnék,rendeltem 2 db Kingston 4GB 1600 MHz DDR3 memóriát. Az alaplap honlapján utánanéztem, elméletileg jónak kellene lennie, az op. Rendszer mégis mindig lefagy, Windows7. Elképzelhető, hogy nem kompatibilis ez a memória az alaplappal? Ahonnan rendeltem, nem tudtak segíteni. Milyen memóriát ajánlotok, ami biztosan jó?2014. dec. 13. 09:15
1/5 Lajtai László válasza:
Elindul a gép és után fagy le?
Menyi idő után fagy? A régi memóriáddal nem fagyott?
Ha elindul futtass mem tesztet.
2/5 A kérdező kommentje:
A régi memóriával nem volt ilyen gond. Már akkor lefagy, mikor kiírja, hogy a "windows indítása". A gép felismeri, mert a biosban ott a 8 GB memória. Live cd-ről megy a windows. Próbáltuk azt is, hogy felváltva csak az egyik memóriát raktuk be, úgy sem működött, a régi memóriával továbbra is jól működik. Ahonnan rendeltem a memóriát, azt mondták, kizárt dolog, hogy mind a kettő hibás lenne.
2014. dec. 14. 09:11
3/5 Lajtai László válasza:
Mi az új memóriád pontos típusa?
4/5 A kérdező kommentje:
RAM DDR3 Kingston 4GB 1600MHz PC3-10600 (KVR16N11S8/4)
2014. dec. 15. 12:34
5/5 Lajtai László válasza:
A támogatási listában nem láttam ezt a fajta modult. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!