Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen memóriát javasoltok az...

Milyen memóriát javasoltok az alábbi alaplaphoz?

Figyelt kérdés
[link]
2012. máj. 3. 11:51
 1/7 Pj0tr ***** válasza:
21%
Mi köze a lapnak a memória mennyiségéhez? Attól függ mire kell: 2-4-8-16-32...
2012. máj. 3. 11:55
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem a mennyiség érdekel!

"Milyen memóriát javasoltok az alábbi alaplaphoz?"

És még az is érdekelne hogy melyik a jobb a CL9 vagy a CL8-as?

2012. máj. 3. 12:03
 3/7 A kérdező kommentje:

néztem a corsair ramokat de rengeteg van és nem látom köztük a különbséget lehet vak vagyok :S

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. máj. 3. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Pj0tr

a kérdező a gyártóra gondolt

kingmax vagy samsung

2012. máj. 3. 12:11
 5/7 Pj0tr ***** válasza:

Sry. Ezt benéztem.

Én magamnak ilyet szeretnék: [link]

Néztem a RAM listáját az asus honlapján, de ez nem szerepel rajta. Érdekes, hogy 32GB-os kit sem... szerintem gond nélkül viszi a nagy gyártók RAMjait.

2012. máj. 3. 12:44
 6/7 Panda Péter ***** válasza:
mivel (gondolom) nem vagy tuningos felhasználó, ezért tökmindegy. vedd a legolcsóbbat, vagy amire legtöbb garit adják. vagy ami tetszik. DE fontos tudni hogy egy drágább RAM az esetek nagy többségében nem, vagy csak alig (észrevehetetlenül) gyorsítja a gépet.
2012. máj. 3. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:

A magasabb memória órajelből és alacsonyabb késleltetésből bizonyos alkalmazások(pl.:winrar) profitálhatnak, de otthoni felhasználásra az ára miatt(is) én max. 1600Mhz-es ramokat vennék.

[link]

[link]

Az alaplapod támogatja az Intel Extreme Memory Profile-t (XMP), a BIOS-ban be kell kapcsolni az XMP beállítást és az beállítja a ramokhoz tartozó maximum értékeket. Esetleg még arra figyelj, hogy a ramok elférjenek a procihűtő alatt.

2012. máj. 3. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!