Laptop aksi ki/be rakása töltés közben?
Arra vagyok én kiváncsi, hogy egy laptop aksit és/vagy magát a laptopot rongálja-e az aksi kivétele (ha tudom, hogy most egy darabig ottmarad) 220-ból töltés közben, bekapcsolt állapotban?
Ugyan ez fordítva, ha hirtelen magammal kell vinni valahova a gépet szabad-e, hogy míg be van dugva berakom az aksit, kihúzom aztán útnakindulok?
Köszi
1. Néhányszor már megcsináltam, eddig nem okozott gondot, de inkább csak kikapcsolt állapotban csináld.
2. Nem szabad, de nem is tilos, csakúgy mint az első. Döntsd el, neked megéri-e a kockázatot. Mikor én csináltam csak azután húztam le, miután gép észrevette az akkut (pár másodperc). Egyszer villámgyors voltam, ki is kapcsolt úgy ahogy kell, hiába volt már benne az akku.
-fiú vagy e
-mert ez az aksi ki-be kapkodás,olyan mintha pl pisilés közben ,a répád visszatennéd a nadrágba,meg újra kivennéd,azt csodálkoznál,hogy miért is lett nedves a nacim ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!