Miért tölt be lassan az új Laptopom?
Vettem egy új laptopot (Dell Inspiron 3521)
Semmi gond nem lenne venne, csak az szúrja a szemem, hogy a felhasználó jelszó beiírása után az "Üdvözöljük!" valamikor 1 percig is tölt és nem értem miért. Harvert teljes mértékben átnéztem, minden 100%-os, illetve helyes driver telepítve. Windows indításkor betöltődő programok: Panda Cloud Antivirus, Intel Rapid tárolástechnológia, Intel ... Driver (videokártya) és ennyi. Semmiféle vírus nincs a gépem..teljesen átellenőrizve, és az átmeneti fájlok is tisztítva minden egyéb más szeméttel együtt.
Tanácstalan vagyok miért tölt sokáig!
Előre is köszi!
Szia!!
Milyen rendszer?
Mióta van fent a rendszer?
-az első vagyok-
Az IP-cím beállításával hosszú ideig el tud pepecselni a rendszer, amely időt a nullára redukálhatjuk, ha állandó, statikus IP-címet állítunk be gépünknek. Ezt a hálózat és megosztási központon belül az adapterbeállításoknál konfigurálhatjuk.
És ha legalább 6 GB ram-od van ,akkor kikapcsolhatod a Virtuális memória (lapozófájl)-t is.
És ne csak az autómatikusan induló programok között nézz szét, hogy mi induljon és mi ne, hanem a szolgáltatások közül, amik egyébként együtt indulnak a rendszerrel legalább a felére nincs szükség.
Ha régebbi a win-ed, vagy valami olyan tisztítóprogit használtál, akkor az is elképzelehető, hogy beletörölt valami fontosabb dologba, ami a rendszer megfelelő indításához kell.Nekem pl.:valami rendszerfájlt távolított el,azóta ha az Nvidia Geforce experience progival frissítéseket keresek, egy hibaüzenettel újraindul a gép.
Mondhatnám még hogy a Boot beállításoknál kapcsolt be a többmagos bootolást, de valaki azt mondja gyorsabb lesz ,van aki pedig, hogy semmi értelme.
Max ki lehet próbálni azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!