Ezen a gépen mennyire menne a Windows 7?
Háát, eléggé meguntam, már a gépen az xp-t, ezért majd be szeretnék rá újitani egy 7-est (bármelyik 7 lehet, csak starter nem). Szóval ezen a gépen hogyan menne? Borzasztó lenne, kicsit rosszabb mint az xp, vagy jobb?
Proci: Intel Pentinum 4, 1,5ghz
RAM: 512mb 133mhz
Vidi kártya: AMD 9600 xt
Na szerintetek ezen mennyire döcögne el a 7?
Egyébként ne cikizzétek, hogy jah persze dos elmenne rajta, igen 13 éves gép, de ha mázli lesz beszerzünk egy új gépet és én megkapom ezt, ezért kérdezem, hogy mennyire futna rajta a 7-es.
A válaszokat előre is köszönöm!
Ismerősöm gépén 1gb ram van, laptop és simán elmegy, fórumokon azt írják, hogy elmegy 512 mb-al is.
Egyébként ha tudom akkor bővítem, csak régi gép és nehéz hozzá ramot találni.
Hát én nem kínoznám vele az biztos.
Egyébként igaza van a 2. válaszolónak, én is azt mondom mindig, hogy baromság az 1 GB. Talán tisztán annyit használ, viszont a driverek, meg pár alap progi és már bőven 1 GB fölött eszi a RAM-ot. Ez meg még gondolom DDR1-es ráadásul, szóval felejtős.
Na meg ugye nem mindegy, hogy melyik verzóját használod.
Professional és attól feljebb már tudja zabálni a RAM-ot, viszont a Starter és a Home Premium nem eszi annyira, de akkor se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!