Melyik Zalman táp jobb?
Zalman ZM600-GLX 600W tápegység
vs
Zalman ZM600-LX 600W tápegység
glx, jobb az áramfelvétele, biztosabb.
De 600ért inkább fsp-t vagy coolermastert vennék, esetleg corsair-t
GLX +1
Árban Antec VP550F et venék
Mi baj van a Zalman-nal?
Én eddig nem hallottam róla negatívat :)
Tapasztalat?
Pár helyen mondták (fórumokon mint pl PH, nc), hogy van olyan Zalman táp, ami eléggé gagyi, illetve instabil és megszívta a gépük (kiment az alaplap).
Meg azért a Zalman nem annyira sikeres és ismert tápok terén, mint pl. a Chieftec és az Enermax és azért nem bízok benne, persze mindegyik gyártónál előfordulnak bakik de akkor is.
Meg a mai világban tudod hogy megy, valaki megveszi a szart, veszik többen is mert éppen bírta, aztán gyártják, mert viszik mint a cukrot, és ha többet vesznek meg, ugye táplálják közben pénzel, ismertebb lesz az olcsóbb körökben stb... tehát a szar márkák így növik ki magukat és a Zalman nem egy hejdejó márka, persze tápokat nézve.
Pár éve még nem is hallottam Zalman tápokról.
Igen, értetem a lényeget. :)
Tápok és VGA témában nem vagyok túlzottan naprakész.
Csak bármelyik márkának lehetnek rossz termékei ill. a gagyinak meg jók.
Erre példa a Samsung Galaxy Young. Jó márka, nagyon gyenge telefon.
Nekem egy Beex M5 van. Ismeretlen kínai, de hardverileg veri a 100 ezres HTC One-t (benchmarkt teszt 21 k pont). 34 ezer Ft-s telefon.
Bár már kissé elkanyarodtam a témától. :)
De a pld a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!