Zalman Z9 plus vagy a sharkoon t28 ház a jobb?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Gépházat szeretnék venni és ez a kettő tetszett meg. Igazából a t28 valamiért jobban bejön (főleg zöldbe :DD) de csak minimálisan. A z9-be a ventillátorvezérlés annyira nekem nem jön be, úgyse állítanám. Viszont utánaolvastam és a t28-ban tényleg csak 3 vantillátor szerelhető be (2 előre és 1 hátra). Mert én még vagy oldalra vagy felülre akartam volna szerelni még egyet. Ezek után szerintetek melyik házat érné meg megvennem?2014. aug. 20. 12:47
1/18 anonim válasza:
Z9-em van, nagyon jó, 7 venti megy bele, nekem 5 van bennt, alapból 4-et kapsz, per pill a HDD-k felett 26 fok van, játék közben.
2/18 A kérdező kommentje:
Azz nagyon király. Hol van a gyárilag beszerelt 4. venti? :O nem "csak" elöl 1, hátul 1 meg oldalt 1 van?
2014. aug. 20. 12:52
3/18 anonim válasza:
Z9 plus! De ajalhattok egy hazat akkor Zalman Z9 U3
4/18 A kérdező kommentje:
A z9 u3 tényleg angyon jól néz ki. Az a baj, hogy a ventivezérlő miatt nem szimmetrikus elöl a panel és nekem nemtudom miért de elég fontos a letisztultság, meg hogy minden szimmetrikus legyen :D Meg nekem az a kiemelkedés a Z alaknál elöl kicsit már sok, a t28 meg minimalistább.
2014. aug. 20. 13:03
5/18 anonim válasza:
Egy kis leírás a T28-ról: [link]
Nekem T28 van, két venti elől, egy hátul, hangtalanok, csak a légáramlás neszét hallani. A szellőzés kiváló és a leírással ellentétben a homlokfalon nem egy USB 3.0-ás és három USB 2.0-ás csatlakozó van, hanem kettő-kettő.
6/18 A kérdező kommentje:
De mennyire jó a szellőzése? :D Az alaplap hídja hány fokos? Mert nekem tökéletes ház lenne a t28, ha fönt vagy lent lenne még hely ventinek.
2014. aug. 20. 18:29
7/18 anonim válasza:
Elöl, oldalt, hátul, felül van venti a Z9 Plus-ban.
8/18 A kérdező kommentje:
Ja értem köszi :D
2014. aug. 21. 11:02
9/18 anonim válasza:
A t28-ban a három gyári ventin kívül nincs több venti hely. A hőmérsékletekről csak annyit, hogy én egy panel épület tizedik emeletén lakom, itt a nyári kánikulában oltári hőség van, de 50 fok fölé egyetlen hardver hőmérséklete se ment, jelenleg pedig a CPU négy magja közül 30 fokos a legmagasabb hőmérsékletű, a négy merevlemez közül 28 fokos a legmagasabb hőmérsékletű, a GPU hőmérséklete 29 fok.
Azt hozzá kell tennem, hogy én játékot nem futtatok a gépen.
10/18 A kérdező kommentje:
Az nem rossz :D De igazából engem az érdekel, hogy 100% terhelés alatt hány fokosak a különböző hárdverek.
2014. aug. 21. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!