Melyik számítógépház lenne jobb?
Figyelt kérdés
Zalman Z3 Plus vagy Coolermaster silencio 650 lenne a jobb? Elfér ezekben egy Raijntek Aidos hűtő? Ha tapasztalatok vannak akkor azok jól jönnének.
Vagy ha tudtok jobbat akkor kérlek mondjátok. Jól szellőzző, csendes, és 20000Ft alatt legyen.
Előre is Köszönöm!
2014. dec. 5. 18:05
2/3 A kérdező kommentje:
Talán, de azt elfelejtettem mondani hogy nem világítson orrán száján. egyébként bekerült az esélyesek közé köszi!
2014. dec. 5. 18:21
3/3 anonim válasza:
Ha lett volna ugyanilyen ház led világítás nélkül, én is azt vettem volna meg. De mivel nem volt, a három szín közül a kék volt a szimpatikusabb.
De hogy miért vettem meg: egyrészt jól néz ki, vagyis tetszetős. Másrészt tágas, jól szellőzött, csendes és ez a 152 mm magas CPU hűtő is elfér benne: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!