Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Adott egy samsung 250 es...

Földes ákos kérdése:

Adott egy samsung 250 es merevlemez ketté osztva win 7 a c partríción teljesen jól működik másnap már nem tölt be ubuntut próbáltam felrakni de este 10-kor elnéztem és a win 7 cseréjére nyomtam?

Figyelt kérdés

semmi vissza lépési lehetőség és leformatálta az egész merevlemezt de a d-n nagyon fontos adatok voltak mit lehet tenni?

a getdataback csak a c-t találja?

2014. dec. 11. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

jajj áki...

beraksz egy varázs cd-t azt megnézed mit csináltál

2014. dec. 11. 21:53
 2/4 A kérdező kommentje:
azóta már a recovery data for windows már 30 perce olvassa és file found 164032 directories found 26039
2014. dec. 11. 22:47
 3/4 A kérdező kommentje:
ez mit jelent
2014. dec. 11. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Te sehogy nem tudod visszaszerezni. Az Ubuntu leformázta az egészet és lehet, hogy a szektorokat még felül is írta. Amiket nem, ott még lehet fájlt keresni, de semmi garancia arra, hogy sértetlen marad bármi is. Ha annyira fontosak voltak azok az adatok, akkor menj el a KÜRT-höz, ők olyan 100 ezerért visszaállítják.
2014. dec. 21. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!