Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Üdv! Újra szeretném rakni az...

Üdv! Újra szeretném rakni az XP-t, de azt írja ki telepítés közepén, hogy nem található merevlemez. De ilyenkor jó meg minden csak ott írja ki. Kábel kihuzigálásokat már próbáltam. Nem lett jó. Lehet hogy vmit véletlen elállítottam volna a BIOS-ba?

Figyelt kérdés
Köszönöm.
2009. szept. 7. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Jól be van dugva a vincsi?
2009. szept. 7. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy SATA-s a vinyód, az alaplap pedig nem támogatja!? Ilyenkor célszerű telepítés közben flopy-ról SATA drivert telepíteni. Nekem működött........:)
2009. szept. 7. 17:57
 3/9 A kérdező kommentje:

Helló!

Igen SATAS- vinyóm van. És van is hozzá egy floppym amit ugy adtak telepítéshez, de azt mikor kell beraknom?

2009. szept. 7. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:
2009. szept. 7. 20:49
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Megvan a floppy és és azzal csináltam multkor is. De most hiába rakom be F2-nél nem jó. Ujra beirja, hogy rakjam be a floppyt és nyomjak meg egy gombot. :S Miért lehet?
2009. szept. 7. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt kéri, hogy tegyél be egy floppyt és nyomj F-1 et?
2009. szept. 7. 21:50
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem! Ugye ez a lemezhelyreállítós cucc vagy mi, és irja hogy rakjam be a flopít majd nyomjak meg egy gombot. Ki irja hogy megkezdte azt megint kirija h tegyembe.-.. nyomjak meg egy gombot.--
2009. szept. 7. 22:39
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem egyszerűbb lenne ha aBIOB-ban beállítanád a SATAcontrollert kompatibilis módra.. akkor a telepítő IDE-nek látja a wincsit és telepít szépern
2009. szept. 13. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
bocs,az előzőben BIOS akart lenni.
2009. szept. 13. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!