Milyen hardver elem tehet a Windows PC-k relatíve lassú felállásáról?
Figyelt kérdés
Pl.: van egy vadiúj gépem nyolcmagos proci 8gb ram stb,
Egyszóval egy erősnek számító gép és mégis miután bejön az asztal kell várni egy kicsit amíg használható lesz és nincs "bealudva". Azt értem hogy az induló programok miatt de azt nem értem hogy minek nem elég a keresztmetszete? Pl.: Procit csa tényleg a legelején hajtja meg totál és aztis csak egy pillanatig.
2014. dec. 9. 11:18
2/4 anonim válasza:
Ha HDD helyett a rendszert egy SSD-re telepíted az (elviekben) nagyon sokat tud dobni egy gép bootolási idején.
3/4 anonim válasza:
SSD-vel nekem bekapcsolástól számolva ~6 - 7 sec és használható teljesen a rendszer.
4/4 anonim válasza:
Azt is hozzá kell tenni, hogy a modern windows rendszerek (a 7 is, de főleg a 8) már akkor kidobnak az asztalra, amikor még félig se töltődtek be. Sajnos a látszat fontosabb a Microsoftnak a kényelemnél, hiszen reklámozni azzal lehet az oprendszert, hogy milyen gyorsan indul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!