RAM Probléma segítsékg?! Lefagy a gépem a RAM-tól.
Figyelt kérdés
Sziasztok, olyan problémám lenne hogy van egy kentsfield fsbi 066 alaplapom, amibe kettő ddr1 és ddr2 ramot lehet beletenni, van két 1gb ddr2-es ramom és mikor beleteszem a slotba a gép váratlanul lefagy és a reseten kívül semmire se reagál... de ezt eljátssza úgy is ha csak 1 ramot teszek bele... Van valami ötletek mi lehet a baj? egyébként az egyik ram már több éves, a másikat pedig tegnap vettem és mindkettővel ezt csinálja :/ ha ez számítana valamit akkor intel pentium 3.21ghz processzor, 512 nvidia gforce videókártya az alaplapot meg már említettem kentsfield fsbi 066...2014. dec. 3. 17:10
1/9 anonim válasza:
úgy rakod bele a memóriát, hogy közben fut a gép v mi?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem
2014. dec. 3. 17:24
3/9 anonim válasza:
akkor vagy hihetetlen rosszul fogalmaztad meg a kérdést vagy most nem mondtál igazat.
Bios bejön? látja a ramokat? vagy melyik ponton fagy le?
4/9 anonim válasza:
Ne keverd a ddr 1 és ddr 2 ramokat.
5/9 A kérdező kommentje:
Változó... Van mikor semmi nem jön be és van mikor bejön az operációs rendszer de 10-20perc után lefagy...
2014. dec. 3. 17:33
6/9 A kérdező kommentje:
Kettő ddr2-es ramom van ....
2014. dec. 3. 17:33
7/9 anonim válasza:
nos alaplap vagy memória hiba. ha a régi, eddig jól működő memóriával se hajlandó már menni, akkor nagy eséllyel alaplap.
8/9 A kérdező kommentje:
De eddig akkor miért ment jól? ...
2014. dec. 3. 19:33
9/9 anonim válasza:
lehet mikor cserélgetted valamit elrontottál, rövidzárlat stb. Ha tudsz kérj kölcsön memóriát és próbáld azzal, egyébként, mint mondtam tuti vmelyik hardverrel lesz a gond: alaplap, memória (esetleg tápegység)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!