Intel 5. generáció?
Sziasztok!
Úgy hallottam,hogy állítólag jövő nyáron(2015. nyarán) jön az 5. generációs Intel processzorok többsége. És azoknál már az alaplapján DDR4-es memória lesz. Éppen gondolkodok,hogy gépet kéne cserélnem már,mert ez a Pentium Dual Core már kezd kissé kevéssé válni. Várjak még egy bő fél évet és majd vegyek egy 5 generációs gépet,vagy szerintetek nem éri meg,mert az elején drága lesz és maradjak a mostani 4. gennél?
Köszi a válaszokat előre is.
Drága lesz, meg a DDR4 is az.
Ha most veszel egy Haswell i5-öt, legalább 8GB DDR3-mal, azzal simán kihúzod addig amíg normalizálódik a DDR4 meg az újabb procik ára.
Igen igen,én is olvastam,hogy k**va drága :D
Én is ezen gondolkozok,hogy remélhetőleg kihúzza. A mostaninál bármi jobb lesz úgy is :D
Köszi a cikket második :)
Amúgy komolyan kompatibilis lesz? Bár ha drága akkor úgy se ér semmit... :D Bár a cikkben egy nyolc magos i7-es van :D Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!