Pentium G vs Quad Core?
Sziasztok!
Őszintén megmondom nektek,fogalmam sincs mi legyen. Költségbarát megoldást kéne találnom,hogy mit csináljak. Maradjak e a mostani gépnél és ezt "újítsam" fel vagy vegyek új platformot?
Jelenlegi konfig:
Alaplap: LGA775 [link]
Processzor: Pentium Dual Core E2220 2,4 Ghz
Videókártya: Ez még nincs meg,az is kell majd :)
RAM: DDR2 2 GB
Ehhez egy Quad Core használtan( pl Q6600) olyan 10E környékén + 2 GB ram 6ezerért használtan
VAGY gyűjtsek inkább erre:
Alaplap: Őszintén fogalmam sincs,például egy ilyen(vagy ehhez hasonló) : [link]
Processzor: Pentium G3420
Videókártya: Ugyanaz a helyzet
RAM: 4 GB DDR3
Tehát a lényeg. Váltsak "generációt" vagy maradjak a réginél egy új procival meg egy kis RAM bővítéssel?
JÁTÉKRA használnám főleg a gépet.
Ne haragudjatok,elfelejtettem oda írni,hogy nyomatékosítsam,hogy KÖLTSÉGBARÁT(!) szempont érdekelne.
Ha a mostanit újítanám fel akkor olyan 16 kb. de HASZNÁLT
Ha az újat venném akkor 16 kb. a proci csak :/
Megéri inkább gyűjtenem az újra?
G3420
MSI H81 P33
4GB DDR3 (használtan 8k) +2GB DDR3 (használtan 3-4k,így 6gb ramod lesz de vehetsz 4-et is).
Értem. És tényleg,ne írjatok kérlek olyanokat(nem az utóbbi kettő válaszadóra értem most :D ) hogy "Pentium,azt majd cseréled i5re) mert tudom,hogy nem igazán lesz pénzem I5re a jövőre nézve se sajnos. Tehát ezt a kettőt nézve tényleg.
Eddig Pentium amit mondtatok,köszi a válaszokat. A Quadot felejtsem el? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!