Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pentium G vs Quad Core?

Pentium G vs Quad Core?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Őszintén megmondom nektek,fogalmam sincs mi legyen. Költségbarát megoldást kéne találnom,hogy mit csináljak. Maradjak e a mostani gépnél és ezt "újítsam" fel vagy vegyek új platformot?

Jelenlegi konfig:

Alaplap: LGA775 [link]

Processzor: Pentium Dual Core E2220 2,4 Ghz

Videókártya: Ez még nincs meg,az is kell majd :)

RAM: DDR2 2 GB

Ehhez egy Quad Core használtan( pl Q6600) olyan 10E környékén + 2 GB ram 6ezerért használtan

VAGY gyűjtsek inkább erre:

Alaplap: Őszintén fogalmam sincs,például egy ilyen(vagy ehhez hasonló) : [link]

Processzor: Pentium G3420

Videókártya: Ugyanaz a helyzet

RAM: 4 GB DDR3

Tehát a lényeg. Váltsak "generációt" vagy maradjak a réginél egy új procival meg egy kis RAM bővítéssel?

JÁTÉKRA használnám főleg a gépet.

2014. szept. 28. 14:55
 1/8 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok,elfelejtettem oda írni,hogy nyomatékosítsam,hogy KÖLTSÉGBARÁT(!) szempont érdekelne.

Ha a mostanit újítanám fel akkor olyan 16 kb. de HASZNÁLT

Ha az újat venném akkor 16 kb. a proci csak :/

Megéri inkább gyűjtenem az újra?

2014. szept. 28. 14:58
 2/8 anonim ***** válasza:
utobbira szavazok ( g3420)
2014. szept. 28. 14:59
 3/8 anonim ***** válasza:

G3420

MSI H81 P33

4GB DDR3 (használtan 8k) +2GB DDR3 (használtan 3-4k,így 6gb ramod lesz de vehetsz 4-et is).

2014. szept. 28. 15:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Értem. És tényleg,ne írjatok kérlek olyanokat(nem az utóbbi kettő válaszadóra értem most :D ) hogy "Pentium,azt majd cseréled i5re) mert tudom,hogy nem igazán lesz pénzem I5re a jövőre nézve se sajnos. Tehát ezt a kettőt nézve tényleg.

Eddig Pentium amit mondtatok,köszi a válaszokat. A Quadot felejtsem el? :/

2014. szept. 28. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
2014. szept. 28. 15:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem g3420 van, meg vagyok vele elégedve, gtx 750 Ti-vel használom. Sajnos én se tehetem meg, hogy i5-re váltsak (legalábbis egy jó ideig nem). Gyűjts új gépre. Viszont vga nélkül nagyon nem gamer? Mennyit szánnál kártyára és most milyened van?
2014. szept. 28. 16:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, a nem nagyon gamer után az pont akart lenni.
2014. szept. 28. 16:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos integrált van most is. Most akarnék venni+tápot hozzá. Csak gondolkodtam,hogy mi lenne ha inkább vennék olcsóbb videókártyát és akkor Quad Core. Amúgy R7 250 lenne ha Quad Core is jön. Ha nem,akkor GTX 750,vagy R7 260x. Diákként nyáron számíthatok pénzre,ezért gondolkodtam el ezen. Nyár messze van. De ha Quad+R7 250,akkor játszani is lehetne :D Vagy várjak nyárig,hogy majd akkor összeszedem a pénzt a procira is? És vegyek egy GTX 750es.
2014. szept. 28. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!