Szerintetek jó lenne ez fejlesztésnek?
Mostani konfig:
Alaplap: Asrock H61M-VS
Táp: Spire 420W (pontos típust most nem tudom)
Proci: Intel Core i3 2100 3.10ghz
Vidikari: AMD RADEON HD7750 1gb gddr5
RAm: Sycron 4gb ddr3 1333mhz
hdd: Wd 1tb (green)
Ház típusát nem tudom de nincs semmi extra benne, hűtő propeller se.
Amit gondoltam, hogy fejlesztek, persze játék érdekében: (Főleg Unity miatt, igaz ahhoz nem ártana jobb kari se, de már 30 fps low grafikán nekem jó lenne)
Intel Core™ i5-4460, 3.2GHz, Haswell, 6MB, Socket 1150, Box
Kit Dual Channel Corsair 8GB (2 x 4GB), DDR3, 1600MHz, 11-11-11-30, 1.5V, radiator
Corsair CP-9020048, 600W, ATX 2.3
Tudom a videókártyán se ártana fejlesztés, legalább 2 gigásra de erre épp, hogy elég lenne a pénz amin fejlesztenék, tapasztalataim alapján cpu limitem, van szóval ezért is szeretnék procin fejleszteni először.
Mit gondoltok szerintetek jó fejlesztés lenne?
az nem számít általában a táp a leghalkabb alkatrész a gépben(persze terhelés alatt)
ne féltsd te azt az intel procit erősebb mint az amd 4magosai! ha mindenképp akarsz majd venni procit ebből a listából válogathatsz itt írja is h milyen bios kell neki..
Tudom, hogy sok amd-nél erősebb de az R9 280-t nem tudná kihajtani max-ra.
Habár én úgy gondoltam, hogy megveszem a cuccokat bele, eladom a tápot meg a karit gyűjtök még és akkor megveszem az i5-t bele, annyi a szar, hogy ha már megvettem ezeket, úgyis kitoltnám a Unity-t a proci előtt.
Ahogy olvastam ha a cpu max-on van akkor bottleneck van és szokott droppolni az fps, de ez csak 1-2 fps dropp vagy Unity-s drop? :D
Hány fps-t nyernék kb. az i5 2400-al az i3 2100 helyett? (Az R9 280-al és 8gb rammal)
Amúgy tök jó a link amit küldtél, ahogy nézem ha az i5 2400-at venném nem kellene frissítéssel tökölni, mert azt írja, hogy "all" szóval minden verzió jó neki.
Várom már az 1.4 patch-et :D
Amúgy a videókártyával adnának egy 200lej-es(13k körüli) gold reward kupont, amivel asszem választhatok 3 ingyen játékot, bár csak a Unity is benne lenne a listában :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!