Milyen asztali gépet vehetek Kb. 400-500 ezer forint között?
Figyelt kérdés
Sajnos kinőttem a kis Asus laptopomat, és szeretnék venni egy új gépet. Mivel otthonról dolgozom, ezért most a mobilitás annyira nem lényeges. Majd ha kell, akkor beszerzek valami laptopot. Most viszont én úgy gondoltam, hogy vennék laptop helyett egy asztali gépet. Játszanék rajta (Grand Theft Auto V, majd a VI, Escape from Tarkov, talán Cyberpunk 2077, meg még ki tudja mi, majd eldől). Közben persze irodai programok (Libre Office), és FL Studio. Viszont a gép összerakásban nagyon béna vagyok, mert nem értem, hogy mi kompatibilis mivel. Nagyon hálás lennék, ha összedobnátok nekem egy setupot. A monitor nincs benne a keretben, mert az van, a hangszóró, fejhalgató, egér, meg más perifériák sem. Csak a gépház, alaplap, processzor, videókártya, táp, SSD, HDD, és a Ram. Mennyiért rakják össze a gépet ha kérem mondjuk PCX-nél? Gondolom nem olyan sok pénzért, mindenesetre az se legyen benne ebben a keretben. Köszönöm szépen a válaszokat!ma 07:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!