Jogosan indokolt egyes termékeknél a kötelező regisztráció?
Figyelt kérdés
Vettem egy Hu... órát, de addig nem lehetett üzembehelyezni amíg nem adtad meg nekik neved, telefonszámod, email címed. Nincs offline lehetőség, és ez csak egy óra! Szerintem nincs ez rendben.febr. 13. 08:42
3/5 anonim 

válasza:

Szóval #2-es válaszolóként, bár én is szeretném, ha egy eszközöz, amit interneten keresztül nem akarnék elérni és funkciójában nem tartalmaz olyan dolgokat, amik indokolnák fiók létrehozását, ott ez ne legyen így, de sajnos a legtöbb "okos" kütyű ilyen, amit tehetsz az, amit #1-es írt.
4/5 anonim 

válasza:

Nem jogos és nem indokolt. Nyilván csak annyit tudsz csinálni, hogy előre tájékozódsz és nem azt veszed, ami online only.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem online vettem hanem bótban, eladótól, aki egy szót se szólt arról hogy ilyen indokolatlan adatgyűjtésnek leszek áldozata.
Most erre tartsak egy használaton kívüli sim-et és email fiókot, hogy ne listázzon senki?
febr. 20. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!