AMD Phenom X3 2.4 Ghz-es procinak a alapjáraton ha semmi nem fut 50 C° ha megy pl. Firefox felmegy 60C°-ra. Normális ez? Nem károsodik így?
Épp ma olvastam a lekváros sztorit meg ló kenőcsöt meg ezeket. Ott valóban nem volt említésre méltó különbség...
Lenne még egy kérdésem ez ügyben.
Ha levenném a gépház oldalát azzal javulna a hűtés?
Apropó, a ventilátor megfordítása meghozta a kívánt eredményt. :)
-19 C°-t hűlt a procim, és jelen pillanatban stabil 41 C°.
Fut egy Firefox az utorrent, és egy Media Player. :)
A VGA-m pedig 54 C°. Egy így rendben van? (nVidida GeForce G210 512 MB 64 bit. A kis ventilátor alatt is ezüst paszta van.
Na, akkor a processzor-hőfokok már rendben vannak.
A VGA meg úgy látszik ilyen fajta, ez az idle.
Esetleg kikpacsolod az Aerot, akkor lejjeb megy gondolom.
A VGA ventilátor fordulatszámát ha feljebb emeled, akkor hűsebb lesz a kártya, de picit lehet zajosabb is.
Megoldás lehet még hűtő csere. Accelero S1-es felmegy arr a videokártyára is, az jól lehűtené.
És igen, épp bacsis lekváros tesztjét akartm javasolni olvasatnivalónak. :D
Hát ha nem károsodik a vga akkor nem költenék rá feleslegesen, jövő nyárra úgy is kelleni fog majd egy laptop, és akkor sanszos, hogy az lesz inkább használatban.
A proci ügy megoldódott. Köszönöm szépen!!! :)
Láttam a tesztet, hogy őszinte legyek, soha nem gondoltam volna, hogy ezek működhetnek. A kérdés már csak az, hogy a melegedés miatt mennyire gyorsan száradnak meg. Hisz akkor már nem lesz hővezető képességük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!