Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus M5A97 LE R2. 0-ás alaplap...

Krisz0122 kérdése:

Asus M5A97 LE R2. 0-ás alaplapnál az mennyire elfogadható, hogy az északi híd alapjáraton forró?

Figyelt kérdés

Kb. 10 perc eltelte után ellenőriztem az északi hidat, s a kezem alig állta, olyan forró volt.

Az alaplap új. Egy Fx 6300-as processzorral és radeon r9 270-el hajtom.

2014. okt. 24. 21:22
1 2
 1/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

LE mikor kijöt is sok panasz volt rá minden féle köztük ez is

Ugylátszik a gyártó nem orvosolta...

Gariba megnézetni nem artana

2014. okt. 24. 21:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát több pozitív hozzászólás és teszt alapján választottam ezt a lapot. Mondjuk az ár sem volt utolsó szempont. De többen is írták, hogy ezek a fajta lapok "forrófejűek", de nem tudtam, hogy pontosan mennyire.
2014. okt. 24. 22:05
 3/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Nem árthat bordát teni rá vagy házra ventit pl.
2014. okt. 24. 22:08
 4/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Néha van ugy hogy nem a lap hanem a táp hibája egy instabil táp hamar kicsinálhat bármit

Milyen típus?

2014. okt. 24. 22:10
 5/11 A kérdező kommentje:

Én is a ventillátoron gondolkodtam, hogy felfogatom a chipsetre. Csak az a baj, hogy a formája is olyan, hogy nem nagyon lehet.

Egyébként a tápom egy 460W-os gigabyte superb. (a tesztek alapján FSP belsővel) szóval nem tudom, hogy a táp lenne gyenge.

2014. okt. 24. 22:16
 6/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

szabálytalan müködès a magyar szó rá a gyenge megtévesztö ha "melegit" akor épp "túlerös"

Táp elvileg ok

2014. okt. 24. 22:22
 7/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Elöl&/alul kintröl befele fújot (beszivo)

Fent/oldalt&/hátul bentröl kifele szivót (kifujó)

Ventit házra

2014. okt. 24. 22:27
 8/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Bordára plusz borda barkácsolás vagy szervizel egy jobbra cseréltetés
2014. okt. 24. 22:29
 9/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Nem árthat az sem ha bios legfriseb iletve egy reset rajta hátha elált valami aminek nem kelet voln
2014. okt. 24. 22:31
 10/11 A kérdező kommentje:

Én is hasonló elrendezést gondoltam, de a mostani gépházam nem a legjobb hűtés terén. Konkrétan csak előre és hátulra tudok egy 8cm-es ventit berakni. Tervezem valami jobb ház vételét, amin több a ventillátor beszerelési lehetőség.

De azért köszönöm a segítséget. :)

2014. okt. 24. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!