Asus M5A97 LE R2. 0-ás alaplapnál az mennyire elfogadható, hogy az északi híd alapjáraton forró?
Kb. 10 perc eltelte után ellenőriztem az északi hidat, s a kezem alig állta, olyan forró volt.
Az alaplap új. Egy Fx 6300-as processzorral és radeon r9 270-el hajtom.
LE mikor kijöt is sok panasz volt rá minden féle köztük ez is
Ugylátszik a gyártó nem orvosolta...
Gariba megnézetni nem artana
Néha van ugy hogy nem a lap hanem a táp hibája egy instabil táp hamar kicsinálhat bármit
Milyen típus?
Én is a ventillátoron gondolkodtam, hogy felfogatom a chipsetre. Csak az a baj, hogy a formája is olyan, hogy nem nagyon lehet.
Egyébként a tápom egy 460W-os gigabyte superb. (a tesztek alapján FSP belsővel) szóval nem tudom, hogy a táp lenne gyenge.
szabálytalan müködès a magyar szó rá a gyenge megtévesztö ha "melegit" akor épp "túlerös"
Táp elvileg ok
Elöl&/alul kintröl befele fújot (beszivo)
Fent/oldalt&/hátul bentröl kifele szivót (kifujó)
Ventit házra
Én is hasonló elrendezést gondoltam, de a mostani gépházam nem a legjobb hűtés terén. Konkrétan csak előre és hátulra tudok egy 8cm-es ventit berakni. Tervezem valami jobb ház vételét, amin több a ventillátor beszerelési lehetőség.
De azért köszönöm a segítséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!