Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehetne megoldani ezt a...

Hogy lehetne megoldani ezt a lanos bekötést?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megoldani, hogy az a kábel ami jön a digitől a betárcsázós azt bedugom az alaplapi lanba így a gép közvetlen megkapja a netet, de úgy hogy pci on egy másik lankártya egy wifi routerhez csatlakozna tehát a gép egyben egy átjáró is lenne ami közvetíti a routernek a jelet. Előre is köszönöm:D

2014. nov. 27. 10:45
 1/10 Tengor ***** válasza:

Pont így. Persze a routeren nem mindegy, hogy hova dugod a kábelt illetve, hogy milyen IP-ket állítasz be.

Miért jó egyébként neked, ha így kötöd össze a hálózatot?

2014. nov. 27. 11:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Mert már régi a router és majd csak januárba tudok másikat venni ami a jelenlegi nethez jó lenne. Lanon valamiért lekorlátozza a 6,5 megás netet 3,5 re. Ez wifin nem érdekel de a fő gépnél a házba már számít torrentezés miatt:D Volt már hard reset minden a routeren de egyre rosszabb a helyzet. Ami a probléma lenne ennél az ideiglenes problémánál az, hogy az ip t hogy állítsam be mert abba nem vagyok annyira otthon:P
2014. nov. 27. 11:29
 3/10 Tengor ***** válasza:
Közvetlenül kötve jön a 6,5 Mbit/s?
2014. nov. 27. 11:44
 4/10 A kérdező kommentje:
közvetlen jön a 6,5 MB/s
2014. nov. 27. 12:01
 5/10 anonim ***** válasza:

Hálózati hidat kell létre hozni a két kártya közt.

(IP -t nálam automatikusan beálltja de azt hiszem 192.168.0.1 az asztali gépnek)

Amúgy ha ilyen probléma adódik LAN -on a routerrel, ami elvileg 100Mbps -t bír, akkor ott érdekes gondok vannak.

2014. nov. 27. 12:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem akar összejönni a hálózati híd mert ahogy létrehozom a pppoe kapcsolatot letiltja. Amúgy a két hálókártya ip jét hol lehet beállítani?
2014. nov. 27. 13:30
 7/10 anonim ***** válasza:

A létrejött internet kapcsolattal kell látre hozni a hálózati hidat.

Talán jobb klikk rá, és megosztás...

2014. nov. 27. 14:21
 8/10 A kérdező kommentje:
De azt se engedi:( nézegettem pár beállítást a routeren és átírtam az mtu t 1492 ről 1480 ra és speedtesten a letöltési sebesség felugrott 55 mbit/s re viszont ez a sebesség utorrentél még köszönőviszonyba sincs mert ott most már nagy szó ha felkúszik 2MB/s re. Mostmár nem tudom hogy mit kéne csinálni:D
2014. nov. 27. 14:41
 9/10 Tengor ***** válasza:
Milyen netcsomagod van?
2014. nov. 27. 14:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Digi nél van 50/30
2014. nov. 27. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!