Ha a t-home nál csak Internetet kérek, akkor hogy oldják meg a bekötést?
Bekötik a telefon vezetéket, de számot nem kapsz.
Viszont olcsóbban jössz ki, ha alapdíjas telefon vonalat is kérsz! Maximum nem kötsz rá telefont..
behúznak egy kábelt a karóról és kapsz egy modemet.. az már hogy melyik szolgáltatást veszed igénybe a szerződéstől függ.
ha csak internetet akarsz feltehetőleg kapsz egy sima dsl modemet.. (egyik szolgáltatás sem a másik velejárója)
ésha köök rá alapdijas telefont, akkor mennyi lesz?? mármint a havidij. mert ha csak a netmania S csomagot választom akkor asszem 6040 ft / hó.
és ennek az alapdijas telefonnak mennyi a havidija. és a kettő együtt úgy kb??
bocsi hogy itt érdem, de a mostani netem elég gyatra igy örültem ha ezt betöltötte.
A netmania S csomag 2 év hűséggel: 3 990 Ft (ha telefon vonalat is kérsz).
A telefon alap pedig: Alap p csomagban: 1 150 Ft
Ez összesen: 5 140 Ft/hó
Előző vagyok. Annyit tennék hozzá, hogy ha ezt a telefon csomagot választod, akkor ne használd a telefont (vagy be se kösd, mert rossz a percdíj).
Ha telefonálni is szeretnél, akkor az 1150Ft-os csomag helyett ajánlott a százperces vagy a hoppá csomagot választanod. (2500 - 2900Ft).. de ezekkel t-home-ost ingyen hívsz, utóbbival t-mobilt is. (a többi hlózatba pedig olcsóbban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!