Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tegnap a gépem furcsa dolgot...

Tegnap a gépem furcsa dolgot csinált! Szerintetek mi lehetett a baj?

Figyelt kérdés

Szimplán videót néztem youtubon, majd amikor befejeztem, levettem a fülhallgatót. Hallottam hogy a gép szokatlanul hangos.. Rettenetesen lassú lett a rendszer, kattintani alig bírtam. Nagy nehezen sikerült megnyitni egy Aida64-et, és láttam, hogy a hőfokok viszonylag magasak lettek. A Processzor 57 fokon volt (azelőtt nem láttam ennyin). Mivel este volt, nem tudtam levenni a gép oldalát megnézni, hogy forog e egyáltalán a procihűtő (zaj miatt). Újraindítottam a gépet, és abban a pillanatban helyreállt. (a kikapcsolás is vánszorgóan lassú volt).

Vírusírtót lefutattam, nem talált semmit.

Miből eredő problémára számíthatok?

Köszi a választ

2014. nov. 26. 08:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Szimplán videót néztem youtubon*

CClenear

2014. nov. 26. 08:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Van, le is fogom futtatni ha hazaérek. Bár a gépemnek meg sem kéne kottyannia a youtube-tól, szóval nem hiszem hogy onnan eredne a probléma. Köszi a választ! Más tipp, ötlet esetleg?
2014. nov. 26. 08:32
 3/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Haldoklik táp vagy alaplap

Jó esetben csak egy venti (tápba, cpu n, vga n...)

2014. nov. 26. 08:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy nem haldoklik semmi, még nincs egy hónapos a konfig.
2014. nov. 26. 08:44
 5/9 T/Z ***** válasza:

Szerintem csak a szokásos sima Flash Player probléma.

Milyen böngészővel történt mindez?

Hány Youtube fül volt egyszerre megnyitva?

Feladatkezelőt nyisd meg ilyenkor, és a futó folyamatok között (összes felhasználó folyamtatai) keresd meg mi eszi a processzort.

2014. nov. 26. 08:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Chrome-al történt, és egy youtube fül volt megnyitva. Mellette még kb 3-4 másik fül, de azok csak stagnáló oldalak (fórum például, semmi olyan ami komolyabban töltene a háttérben)

Miután bezártam mindent, akkor is lassú maradt! Egészen addig a pillanatig, amíg újra nem indult a gép. Beléptem a biosba, már láttam hogy a CPU hőfok csökken, és a gép is lehalkult. Kicsit félek, évek óta ez a legjobb gépem, megdolgoztam érte.

2014. nov. 26. 08:54
 7/9 anonim ***** válasza:
57 fok nem magas, még a 70-75 se nagy gond. Szerintem is a flash player vagy memory leak.
2014. nov. 26. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Chrome-al történt

Az arcnélküli manus kb ezt mondanááá

ÁÁÁÁÁáááááá *-* hu most pihennneKKKKKK

NEEE Biroom

ez olyan bugos hogy ha lány lenne télen csak sapkát venne fel

2014. nov. 26. 12:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát lehet lefogom cserélni a böngészőt. :D
2014. nov. 26. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!