Lány mérnöknek tervezéshez egeret tudtok ajánlani, ami nem gamer?
Hogy pontosabb legyek, összefügg a DPI mégis csak a pontossággal, mert a nagyon magas DPI-ket nem tudja a szenzor natívan érzékelni, hanem "felszorozzák" az érzékelő jeleit, amitől inkább pontatlanabb lesz végeredményben.
https://www.youtube.com/watch?v=lc7JVjcPzL0 akit részletesebben érdekelnek az egér érzékelők tulajdonságai.
#4: a dpi dot per inch-et jelent, és azt jelenti, hogy hány pontot érzékel egy inchen belül(ezért gondoltam, hogy a dpi-nek köze van a pontossághoz). Ha pixelek is benne lennének, ahogy te mondtad, akkor más felbontáson máshogy mozogna (de lehet hogy a te megoldásod jó, és én ezt rosszul godolom, csak nekem ez kézenfekvőbbnek tűnt).
#6: azt tudtam hogy a magas dpi pontosabb, és hogy beállítás kérdése az egész, ezért gondoltam hogy a cad programokhoz is magas felbontás, pontosság kell, de akkor ezek szerint egy 1600dpi-s is megteszi
Ezek szerint akkor az a legfontosabb dolog, hogy kézre álljon.
Azt jól tudom, hogy különböző típusú egereket különböző képen kell fogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!