Olcsó, szép és megbízható gamer billentyűzet+egér?
Figyelt kérdés
Nem csak játékokra használnám, hanem minden másra is.. Szeretem a design-os cuccokat, ezért is írtam gamer billentyűzetet, de ha van más fajta is, szívesen meghallgatom.
Hát ez nem designos, hanem csicsás és gagyi. 2500 forintos Logitech vagy Genius kombóval jobban jársz, de én Lenovo multimédiás bill.-t ajánlanék, néha lehet kapni ennyiért. Egérből meg Microsoft Intellimouset vagy Optiwheelt - lehet rendelni Kínából utángyártott eredeti minőségűt (ebay, Amazon, Aliexpress). A vezetéknélküli cuccokat meg ebben az árkategóriában és felhasználási területen felejtsd el.
Csak kicsit drágább a kettő eggyütt (8-9k HUF), de minőségben sokkal jobb. De ez csak egy példa, hasonló árban elég sok kombót össze lehet még rakni, ami tényleg alkalmas arra, amire használni szeretnéd.
2014. nov. 22. 22:17
3/8 anonim válasza:
Hejj, ebayen kozvetlenul kinabol szarmazo elektronikai cikkekben, melyekre Microsoft meg hasonlo cegek logoja van felfestve, ne bizzatok! :D Parezer forint egy kabeles optikai logitech eger, nem erdemes ezen sporolni!
2014. nov. 22. 22:19
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, valaki tudna egy kombóta ajánlani?
2014. nov. 22. 22:59
5/8 A kérdező kommentje:
Ja most látom írtál is példát rá! Köszi!
2014. nov. 22. 23:03
6/8 anonim válasza:
Nyílván nem ajánlanám az eBayes egeret, ha nem tudnám, hogy gyárival megeggyező minőségű és tudású rágcsálóról van szó. Nyugodtan lehet venni, ez még mindig ugyanaz az egér, amit anno a Quakesek és CS-sek az egekig istenítettek.
2014. nov. 23. 10:26
7/8 anonim válasza:
"ha nem tudnám, hogy gyárival megeggyező minőségű és tudású rágcsálóról van szó."
Nem tudod. Elhiszem, hogy rendeltel egyet, vagy akar parat, amik nagyon bevaltak, de a kicsi kinaiaknal sokan masolnak adott termeket, attol, hogy foton ugyanugy nez ki, nem biztos, hogy ugyanazt a minoseget kapod ha kesobb, vagy mas eladotol rendelsz megegyet.
2014. nov. 23. 12:27
8/8 anonim válasza:
"nem biztos, hogy ugyanazt a minoseget kapod ha kesobb, vagy mas eladotol rendelsz megegyet."
Ez akármelyik nagy gyártóról is elmondható - akár hardveres berkekben is tudnék pár példát mondani, hogy a gyártó egyszercsak az adott modellben bizonyos alkatrészeket lecserélt gyengébbre és ugyanazon az áron adta. De egyébként ezeket az egereket valószínűleg egy futószalagon gyártják, nem 20 különböző helyen - ugyanaz a bele, mint az eredti egérnek, ugyanazok az anyagok. S nem csak én vagyok róla pozitív véleménnyel, nyugodtan Googlezz rá kicsit, vagy akár az eladók értékeléseit is megnézheted ( [link] ) - sehol nem írják, hogy "fake" vagy hasonló.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!