Tényleg jobb választás lenne?
Ilyen az amikor nem kell az embernek ellenség mert vannak barátai. Becsomagolják neked a lófaszt.
FX-et én senkinek, soha semmilyen körülmények között nem ajánlanék játékra.
FX tulaj.
Nekem Gyakori kérdésem nem tudom hányadik AMD és Intel kérdésem... nagyon sok helyen utána néztem intelt írtak mindenhol,de az a személy akkor is AMDt mondott és érvekkel megpróbált meggyőzni ami sikerült is félig,csak aztán mégis éreztem hogy valami itt nem jó,aztán feltettem ezt a kérdést és hallotam egy fx tulajdonostól hogy 11/13 "FX-et én senkinek, soha semmilyen körülmények között nem ajánlanék játékra.
FX tulaj." és itt már nem fog számítani mit mond,mindig azt mondta az a személy hogy olcsóbb és hogy jobb játékokra..ez számomra fanboysághoz vezet..nem értem miért akar rosszat nekem..
Mivel egyre több játék jelenik meg ami kihasználja a sok magot, ezért megszívni nem nem fogod az i5 procival, de az tény, hogy a 8 magos proci jobban fog szerepelni, mint a régi játékoknál, amik maximum 2 magot használnak.
Két típust azonos ár esetén volna értelme összehasonlítani, de a kérdésedben egy másfélszer annyiba kerülő Intellel hasonlítod össze az AMD-t, persze, hogy általánosságban az illető Intel proci gyorsabb. Viszont úgy is nézhetjük, hogy másfélszer annyit fizetsz, de nem kapsz másfélszer annyi teljesítményt.
Ha az abszolút teljesítményt nézzük, akkor jópár évig tudsz különösebb kompromisszumok nélkül játszani mind a kettővel.
"Ha az abszolút teljesítményt nézzük, akkor jópár évig tudsz különösebb kompromisszumok nélkül játszani mind a kettővel."
Nein. CPU igényes játékokban ahol nincs kihasználva a 8 mag ott az FX elvérzik. Viszont mivel az FPS-ek most a trendik annyira ez nem érződik mert a GPU-t terheli, így a játék nem játszhatatlan lesz a CPU miatt hanem csak bottleneckeli a rendszer.
Egyébként egy 45,000 procit hasonlítasz egy 65,000-el. Persze, hogy jobb játékra az utóbbi de még a 45,000 i5 4440-is.
Maga a proci jó vétel de ami sokkal jobbá teszi az FX-el szemben, hogy a foglalata az LGA 1150 újabb és érkeznek még rá valódi fejlesztések, nem úgy mint a már halott AM3+-ra.
Köszönöm mindenkinek,ment a zöld AM3+ tényleg halott..
De az sokkol hogy megpróbált átverni az egyik legjobb barátom..hát innen látszik hogy ki az aki jót és rosszat akar..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!